ezek viszont nem egy-egy nap alatt történnek. lesznek felpattanások is, a volatilitás ilyen időben sokkal erősebb. aki nem szereti a vadnyugatot, az jó ha most picit csak figyel.
No most kerültem "gép" elé. Jó kis nap lehetett aztán, a topik közben átment kabaréba. Zsáknyi amatőr, meg troll irsogálás. Teljesen jó időzítés volt a politikusi mindent a népért szöveg, a hóvégi zárással melyben kurta nagy forgalommal "végre" alacsonyabban is lehetett rv-hez jutni, mert nem is a 100 huf osztalék, ha nem majd rekord értékű srv kerül napirendre.
Izgatottan várom mikor lesz különadó, plusz adóteher a szerencsejáték bizniszen és az összes olyan iparágon, amelyekben az fideszes banda rommá keresi magát. Jaaaa, hogy soha. A lopáson kívül semmihez nem értenek.
"az a gáz, hogy mielőtt a marci gyerek kiáll, biztosan van színfalak mögötti megbeszélés, hogy mit lépnek, ha nem dobnak valami kormánynak tetsző dolgot." --- Ebben én nem lennék olyan biztos. Az 1,7 milliárdos SRV meg eddig valóban bukóban van, de ne felejtsük el, hogy az idei évre még van egy ~40 milliárdos keret. Ha ezt 1700-as átlag helyett mondjuk 1600-as átlaggal veszik vissza, akkor az plusz 1,5 millió darab.
az a gáz, hogy mielőtt a marci gyerek kiáll, biztosan van színfalak mögötti megbeszélés, hogy mit lépnek, ha nem dobnak valami kormánynak tetsző dolgot. És nem, csak azért sem, inkább buknak az srv-n is, de megvárják a kényszerítést... És akkor majd két hét múlva megadják, amit a perverz fejű marci akar. Sőt, tuti, hogy ilyenkor kihasználják strómanokon keresztül a lehetőséget és röhögnek a kisbüfiken. A nehezen visszaépített bizalom nem üzleti érték ebben a társaságban.
Ezt látom én is. Az MACD és RSI alapján esés várható. Beesett az MA5 alá is, ami szintén nem jelent jót. Ráadásul ma erős forgalom mellett esett. Véleményem szerint még esés várható. Első körben 1580 megfoghatja, ha nem akár 1430-ig is leeshet.
RSI-ben naposon van még azért 10 pont tartalék lefelé de lehet hogy most lesz egy felmelegítés, mert nagyon ráhűtöttek. Ettől még azt gondolom, hogy a csatornájába vissza kell másznia. Nem mellesleg több, mint 4x a papír és senki nem gondolta, hogy fog egy egészségeset korrekciózni? Ez a normális.
Mtelekom