ne hívj senkit, előbb nézd meg, hogy a korábbi 3 aukció alkalmából, hogy alakult az rv árfolyama az aukciós nap előtt, aztán nem fogsz ilyen bölcsességgel terhelni bennünket.
"A Társaság által fizetett részvényenkénti ár 10%-nál nagyobb mértékben nem haladhatja meg a vásárlás előtti napon a Budapesti Értéktőzsdén kialakult piaci záró árat." lenyomják az árfolyamot 20%-kal előző nap, és nagy kegyesen adnak rá +10%-ot :))) erste-t csak felhívom hogy hogy működik ez :))
Én is csak a tavalyi aukciót ,akkor még nem volt certim itt,csak a hírekből halottam. 2023 májusában is volt.De ez nem olyan,mint a hagyományos SRV-hogy a könyvből szedik ki az eladó tételeket.- Az ajánlatgyűjtési szakasz május 23-án 10.00 órától 12.30 óráig, az ügyletkötési időszak 12.30 órától 15.30 óráig tart. A társaság által fizetett részvényenkénti ár 10 százaléknál nagyobb mértékben nem haladhatja meg a vásárlás előtti napon a Budapesti Értéktőzsdén kialakult piaci záróárat.Az aukció 24 milliárd forintos keretösszege a Telekom jelenlegi piaci kapitalizációjának 2,6 százalékát teszi ki. https://www.portfolio.hu/uzlet/20240509/24-milliard-forintos-reszveny-visszavasarlasi-aukciot-hirdetett-meg-a-telekom-685207
Sziasztok, Erste netbroker felületén hol/hogyan lesz majd megtalálható az aukció? Sosem láttam korábban ilyet, ezért előre is elnézést a mezei kérdésért.
19 pötty 2.07% zöld és 1 mrd 102 milliós forgalom, durván vették az aukciós hír után, ez jó hír a jövő hétre vonatkozólag, amikor még kijön az extra jó gyorsjelentés is.
de azért lódult meg az árfolyam mert hír érkezett és képbe került az mtel. A hír, hogy max 24 mrd értékben SRV aukció lesz ehónap 23-n. Mivel közben lesz egy gyorsjelentés is, amiről már szivárognak infók, hogy 3x lesz az eredmény, a tavalyi Q1 eredményéhez viszonyitva. Azaz emelkedés várható a teló árfolyamában az elkövetkező időszakban és most vásároltak is erre még 920 meg az alatti árfolyamon és igy ugrott 930-ra. Ronaldinyo az aukció átlagárára gondolt a 990-nel szerintem.
Mtelekom