Az rendben van, hogy a funda má régóta kuka (beláttam, igazad van:)), de hogy a TA is rendesen szopat mindenkit ilyen folyamatos túladottság mellett, az elég gáz....
Nézzük megfordítva: lefele a vevők szopatják az "egyetlen szereplőt", akivel - kiállva a könyv vevői oldaláról - egyre inkább áron alul dobatják el a részvényeit.
Még annyi, hogy reméltem megfogja a 340-es támasz, de nem. Nem az a fajta vagyok aki másra fogja fogni, mert nem jól lőtte be a dolgokat. Van ilyen, majd visszamegy. Ettől még ez az esztelen leverés/szétbarmolás nem tetszik. Mert amikor minden időtávon túladott meghatározó indok nélkül az szvsz az és itt a különadót nem érzem annak.
Egyetértünk, tehát nincs vevő. De miért lenne? Írtam már, ebben a kamatkörnyezetben ez az osztalék kevés, a dt mellett pedig semmi jóra nem lehet számítani, nem célja kivezetni, így jó neki. Egyébként meg 9 éve is már a kivezetésre vártunk, közben otpvel, mollal szarrá kereshette volna magát az ember az ebben lèvő tőkével is.
Ezt hívják úgy, hogy vevőcsalogatás. Kicsit kiáll/feljebb áll. Könyv töltődik és jöhet a szórás. 325-ös pakk meg is kapta már. Ezt minden nap megcsinálja egyébként az eladó. Ma kicsit több a vevő a támasz miatt, de a fordulathoz szerintem milliós forgalmú nap kéne, vagy még több.
Lehet, de ezt csak vevők nélkül tudta megtenni, annak pedig oka van. Nekem 2013 óta ( másfél évtizeddel előtte volt 3 napig, azóta csak ettől) van szinte folyamatosan matávom, de csak swinggel tudtam vele pénzt keresni. Most egy ideje nem látom miért venné bàrki másra.
Mtelekom