A mol-t kell figyelni,ha az kilép,akkor bux-is az ékelődésből,így telo és richter is mehet.Ellenkező esetben,zakózik minden.Ez majd attől függ,mi a nyitott pozik aránya.A nagyobb tétetteket csinálják ki.Ez a speki piac átka.Soha nem arra megy,amerre kellene és várják.Éppen ezért nálam szűk stopp játszik.
Igen megmondta,s jó belépő is lehetne,ha vissza tudna mászni a csatiba,de nem megy neki.Ma még nekivezetik a 330-nak,s ha az törik,akkor sokan eldobálják és irány 315.Erre fogadnék nagyobb tétben.
Főleg hogy nagyon longra csalogató az üres eladói oldal.A vételin meg kie be rakják a nagyobb packokat.
Itt max. rövid long köröket érdemes futni.Csak forintozgatásra van esély,ami eléggé idegtépő tud lenni.
Szerintem kizart, hogy visszavonjak a nagy derrel-durral beharangozott internetadot. Mert ez utan mi lesz majd? Meghoznak egy dontest, es akkor mennek az utcara az emberek? Igy nem lehet kormanyozni. Meg presztizskerdes is.
Raadasul valakire ra kell majd emiatt huzni a vizeslepedot, Varga legalabbis csomagolhatna. Holott, lehet o az egyetlen aki nem utazik etolajban...
Persze itt megint nem ugrottam ki időben a teljes pakkal, ezért most megint csak pislogok. Sajnos nem volt időm figyelni. De úgy látom az utóbbi időben oda rántják ahová akarják.
Ne felejtsük el MZS-t megdicsérni!!! A 330-at hetekkel ezelőtt megmondta. Csak a nagy eufóliában senki nem hitte el...én sem.
Mtelekom