Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Meg is van a legmagasabb célár😁 "De ha nem lesz háború a richter is 15K kéne, hogy legyen!", az sem számít, hogy OTP nem lesz a Ríkter 3x sem jött be, Ríkter 2028 nyarán 7,000 lesz OTP 1/6. Továbbra sem néz be itt szinte senki a gyorsjelentés számaiba, mennyi az éves nettóprofit, mennyi a royaltie utalás? Pedig ha megtennétek, ugyanazt gondolnátok mint én, ez egy időzített bomba. Még nem lehet tudni AbbVie melyik originálisokban ajánl föl "önkéntes" vágást, Novo Nordisk Wegowy csökkentőben 1,300 dolcsi helyett 150 lenne a dobozár, ezt a hírt be is linkeltem és magyarázatot fűztem hozzá, hogy általános 5% originális gyártási költségnél 65$ körül lehet a gyártás, így 150-nél is rendben lenne a gyártás/forgalmazás. Ki lehet találni, ha Vraylarról hasonló hír jönne, mekkora szőnyegbombázás indulna, én -20% tippelnék nyitóban, vagy kereskedési időben aukció után -20.
-Jó napot! Portfolio signature-Micsoda? Több mint 47 ezer forintot érhet az OTP?Portfolio2025. október 30. 11:00 De ha nem lesz háború a richter is 15K kéne, hogy legyen!
Átérzem, amit érzel. Tavaly szeptemberben vettem a Richter, persze ügyesen, közel a legmagasabb áron 😅 Nagy reményt fűztem hozzá, de meguntam amit művel, így múlt héten szerdán kiszálltam belőle. Mindet eladtam, már nem érdekelt a veszteség sem. Nekem nagyon nagy csalódás volt a Richter . Szerencsére az osztalékkal együtt kb 1,5 %-os bukóval szálltam ki. Az összeget vakmerő módon (mivel már egy száguldó vonatra szálltam fel) egy az egyben betoltam a Rábába. Persze várható volt ott is már az esés, de kockáztattam, mert a célom az volt hogy a Richter által okozott mínuszt (még ha csak az állampapír kamatot veszem is figyelembe) vissza szerezzem, vissza termeljem. Ma, megérezve a korrekciót, onnan is kipattantam egy kis időre. Tisztán, közel 27 %-os haszonnal zártam a röpke pár napos Rába befektetésemet. Amekkora csalódást okozott a Richter, vélhetően én végleg elköszönök tőle. Kitartás mindenkinek aki hisz a Richterben. Őszintén kívánom hogy mihamarabb elkezdjen emelkedni az árfolyam és a türelmetek, kitartásotok meghozza gyümölcsét.
Gyula szerinted a MOL mitöl megy napok óta mikor a rossz hírek alapjàn csökkenni kellene neki? Orosz olaj tiltàs finomító kapacitàs 40%kiesése a tüz miatt ukràn tàmadàsok a barátságveetèkek ellen amiket pillanatok alatt szètlőhenek? Molnak a száguldásához elèg hogy a közgyülèsen holdingtársasæggá akár alakulni? Közbe negminden szar körülötte ès cèlárakat is leninösitette az Erste is!
Gyula szerinted a MOL mitöl megy napok óta mikor a rossz hírek alapjàn csökkenni kellene neki? Orosz olaj tiltàs finomító kapacitàs 40%kiesése a tüz miatt ukràn tàmadàsok a barátságveetèkek ellen amiket pillanatok alatt szètlőhenek? Molnak a száguldásához elèg hogy a közgyülèsen holdingtársasæggá akár alakulni? Közbe negminden szar körülötte ès cèlárakat is leninösitette az Erste is!
Nincs benne semmi hír-stagnál a papír-már 12-hónapja van csökkenő trendben-sőt 13 hónap lesz. Már ne piszkáljuk, jövő héten jelentés. Valami hír kellene és egy zöld gyertya-magas forgalommal napi 4%-emelkedéssel!
Nagyon jó lenne már valami rally, mert már hónapok óta csak szenvedés van vele. Részemről kb. 2 hetem van eladni és jó lenne, ha nem nullás lenne a kiszálló. Azt bánom, hogy nem vágtam már ki az egészet nyár elején.
Hogy mit össze szerencsétlenkedik itt 400 környékén? Hamarosan indul a mikulás rally, nem merem már eladni, de valszeg a karácsonyt már nem együtt töltjük.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.