Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
igen ez az sajnos..bár korábban mielőtt jelentősebb mennyiséget vásároltam belőle olvastam róla hogy sötét ló..hát most már saját szememmel is látom..NEVER AGAIN!
Gyula gratulálok a meglátásodhoz , most láttam, hogy tegnap majdnem elérte a Ricsi a 10700 Ft-ot. Utólag bánom, hogy én nem hittem benne annyira, mint te. Biztatlak, hogy máskor is oszd meg a meglátásaidat. Kitartást és szép napot neked!
Elkezdtèk a ricsi cèlàrleminösitèsèt elsölèpcsö 12000 aztán 11000 és màr lassan a jelenlegi àrszinten cèlàrnàlis van az ara.. Ehhez màr pofa kell az elemzö talàn nem normàlis vagy megrendelèsre csinàlja az elemzèst aki többet fizet aszerint??
Bárcsak kitalált volna valamit. Cselekszenek összevissza, vagy legalábbis nekem nagyon úgy tűnik. Persze Én már az első Fidesz megválasztást sem értettem, és ez azóta sem változott. Fogalmuk sincs mit akartak és a végén unortodox meg intellektuális bátorság ... nesze semmi fogd meg jól.
Ez érdekes,Fidesz mit talált ki megint? -ja kell a pénz a 13 havi nyugdíjra és a nyugdíjprémiumra-már nem kell a rezsivédelemre. - 4) a 2025-ös, eredetileg vártnál nagyobb adóteher.
-Jó napot! Private Banking friss:-Richter.A 9690-es szintről történt visszapattanás óta fokozódó vételi aktivitás figyelhető meg. Tegnap az árfolyam már elérte a kulcsfontosságú 10 625-ös szintet, de egyelőre nem tudta áttörni azt. A következő csökkenő hullám mértéke és karaktere adhat majd pontosabb képet arról, hogy kialakulhat-e egy tartósabb fordulat a hosszú oldalazás után. Ellenállások: 10 625; 10 940; 11 250. Támaszok: 9690; 9375.
Fantasztikus ez a Richter. Lassan több, mint egy éve vakon lehet számítani a short pozikra. Még fizet is a certi, ha shortot veszel. Nem lehet bukni rajta. Még az idő is neked dolgozik, ha fel szúr, beleadsz. Csak várni kell, úgyis visszaesik.
Azt nem értem, hogy mivel ennyire kiszámíthatóan mozog, ki az a jóképű, aki mondjuk a sávközéptől még tol bele pénzt? A meghúzásban a napi 200k forgalmat nem a kisbüfik generálták. A nagyok szeretik égetni a pénzt? Nem hiszem.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.