Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
https://invst.ly/1cpbnu Ez egy régi chartom, ez alapján is innentől lesz érdekes. A csatornája tete felé jár. Egy forint gyengülés/dollár erősödés biztosan sokat tolna még rajta.
Srácok, kiszálltam, végre, nullszaldóval. Talán 30 Ft mínuszom van. Bármennyire is megy fel, nem fogom sajnálni. Nem bírtam a szenvedését nézni. Kitartást nektek, hatalmas profitot!
Én is ezt kérdezem, nem vagyok előfizető? Amúgy ma csak záróban volt 150K-kötés-és a napi grafikonon is látszik, hogy délelőtt is ragadt a MA-200-ra,de 14-óra 20-perckor tépték ki- innen, azaz áttörva a MA-200-at-ami 10401 ft volt!
De szép nap volt-napi maxos zárással! Komoly richter a cikk? Portfolio signatureKitörésben az olcsó magyar részvény - Itt a tökéletes beszálló? Kaszab Balázs2025. október 10. 15:45
igazából az utolsó percekben 17 óra előtt kaptak egy gyomrost kint, egyelőre nem látok hírt.....Dax azóta is ténfereg 170 pont esés után a napi minimumánál...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.