Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem tudom Te hogy vagy ezzel Macus, de nekem a teljes nyerőm kuka és valószínűleg még az alap tőke 30% is. Még van Ricsi TL38 és OTP TL9, ha azok is mennek akkor szerintem a örülhetek ha egyáltalán az alaptőkémet vissza tudom majd hozni.
Sajnos gondoltam péntek este, hogy ez lesz az amerikai zuhanás után. Reggel ránéztem távol keleti barátainkra, el is ment a kedvem. Azért 8000-ig csak nem viszik le az árat. :(
A SmartBróker megint szivat, befagynak az árfolyamok 7-8 percekre, a megbízások akadoznak, késnek az adatok. 2. Újratelepítés után használhatóbb, de akadozik..... 😡
rohadt Erste, a rendszerei használhatatlanok, árjegyző mozizik hátradőlve. Igazából nem rajtunk múlik, hogy mi lesz a kis TL certik sorsa, mert nincs se vevő, se árjegyző.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.