Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
-VG-Technikai:-Egy sikertelen kitörési kísérletet követően jelentős mértékben esett a Richter árfolyama, sorban törte le a támaszokat. A napokban a 10 300 forint közelében húzódó támasz is elesett, és a 200 napos mozgóátlagot teszteli, mely 10 207 forintnál látható. A közelben van a csökkenő trendcsatorna alsó trendvonala is, ezek letörése esetén 10 ezer forintnál adódhat a következő fontos szint. Ismét csúcsközelben a BUX index - Világgazdaság
Hat ugy vagyok vele tl38 at vettem . Az nem kozik … ha pattan kicsit mar lehet adom is el a pakkot … ugyanez igaz a buxra. Ha pattan adom is el lehet . Igazabol holnap zoldul minden szerintem . Trump panikoltatott majd latta a tozsdeket es vissza…. A tozsdevel merte legutobb a sikeret , most is … szoval ezt a vamot még atgondolja majd
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.