Nekem is feladta, beléptem ... de kilépett magától nem kérte senki. A telepített fapados alkalmazás nem lép ki ... https://netbroker.erstebroker.hu/netbrokerpro/logon.aspx csak ... nem is tudom 24 óra után ... nem értem az egészet miért kér jelszót egyáltalán amíg nem akarsz venni vagy eladni ... valaki megnézi mennyi részvényem van? Most nem csak a címem írja ki a címsorba mint a régi, hanem hogy mennyi pénzzel játszom ... lényeges hogy el ne felejtsem hova kell hazamenjek a munkahelyről ... biztos testre szabható???, :-) :-) :-) :-)
Néztem,szép a felület,de a saját portfoliómon kívül más cerit nem látok,vagy a kódja alapján mutatná a felület.. Én nem találtam meg a többi certit,ahogy a régi felületen egymás alatt.
Ugyan az, nem jön sms... Már felhívtam őket és az ügyintéző sem tudott belépni a sajátba. Lehet a Vodafonnál van a hiba. Majd egyszercsak megjön 10 sms egyszerre
"A megújult kereskedési rendszer egy böngészőalapú alkalmazás, így nem kell külön telepíteni és bármilyen eszközről futtatható. A NetBroker Pro felhasználóbarát és kényelmes: az ügyfelek könnyen, a saját igényeik szerint testre szabhatják a platformot, a kereskedési szokásaik és elvárásaik mentén állíthatják össze a képernyőn megjelenő elemeket, így a lehető leghatékonyabban tudnak kereskedni." na ettől tartottam.. sejtettem, de reméltem, h nem igy lesz..
Mindenesetre nem ezt várnánk, ennyi szolgálatási díj után. Sokszor elgondolkodtam a váltásom, de egyre valószínűbb, hogy megteszem! Te szoktál kapni kompenzációt?
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!