Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 01. 31. 10:08

ERSTE NetBroker  

Tud valaki valamit erről miért nem megy?

A telefont nem veszik fel!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
atikasz kedd, 11:53
Előzmény: #4177  treff

jobbra fent a képernyők(nagyok,otp,kicsik) között tudsz váltani?
nekem nem megy egy jó ideje csak a felső menüből,ablakok,képernyőknél.
Bikuci kedd, 11:53
az nagyon jó h a kötéslista is ott van, nem kell külön rámenni, 
de én azt mondom ha stabil, megbízható lenne elfogadható lenne az erste pro asztali is, abba plusz annyi kéne h  folyamatosan mutassa az egyenlegeg változást legalább százalékban és legalább záráskor szintén a reális állományt és értéket és legyen gyors, stabil, megbízható, ez lenne az alap,
 meg kicsit informatívabban mutathatná a lezárt tradek egyenlegét, nekem más bajom nincs a proval, leginkább az h bármikor beszarhat, 
a mobil appjuk a go is olyan amilyen, ott legalább mutathatná a napi maximumot is pl,
de amig úgy képes egyik percről a másikra beszarni minden felületük gyakorlatilag bármikor, mint pénteken addig nincs is miről beszélni. A stabilitás lenne a legfontosabb.
agabor kedd, 11:36
Ízlés dolga, nekem ez túl zsúfolt. Az új felület grafikonjai ezerszer jobbak. Egyébként akár ezt is megcsinálhatod szerintem.
treff
treff kedd, 11:10
Előzmény: #4175  Bikuci
Egy informatív Netbroker Pro trader felület itt kezdődik, dizájnolás és csilivili-bizbassz nélkül:
https://ibb.co/rKQTkyGQ
agabor kedd, 10:58
El lehet elérni valahol a régi NetBroker-t? (NetBroker Classic)
Bikuci kedd, 10:56
Előzmény: #4174  treff
akkor inkább maradjon a mostani stabilan, megbízhatóan, ha kérhetnénk, minek új ha szarabb, a sok 10 évesnél?
treff
treff kedd, 10:40
Előzmény: #4143  farkasfu
Ez az új felület így egy kalap sz@r!😡
A programozók fejét az asztalba kell verni, miután a köztük és az új rendszert megrendelők közötti közvetítő személyeket meg jól farpofán billentették!!!! 😡
Dilettáns fos végeredmény az új felület!
Megint feláldozzák a funkcionalitást a dizájn oltárán!!!!!! 😡😡😡😡 Szerintem direkt csinálják ilyenre, hogy inkább a hulladék alapjaikat vegye a polgár.
atikasz kedd, 10:26
Előzmény: #4172  farkasfu

beléptem,hogy testre szabjam,de hamar el ment tőle a kedvem.
a pronál is ott a neved meg a címed + az azonosító(szszám egy része) szám.
kell egy számla amin nincs sok mani és azt kiválasztani mutogatásra:)
farkasfu
farkasfu kedd, 10:12
Előzmény: #4170  97raglop
Azt is sikerült elszúrni! 
Az hagyján hogy a platformon ott a nevem, de a banki adatok is ott vannak, amihez nincs elrejtés gomb!!!!!
Amennyiben belépek, ott virít, hogy hány "száz misi " van a számlán, mennyi a nem realizált eredmény és a szabad pénz!!!!!!!!!! 
Egy asztali platformnál, egy irodában, vagy bárhol, odajöhet mögéd valaki és hanyatt esik ha meglátja...🤣🤣
Mamának, ráadásul különösen jó a szeme...😲
farkasfu
farkasfu kedd, 10:01
Előzmény: #4168  atikasz
ma már találtam 1 perces chartot is, igaz nem a napos előtt van, hanem a havi után jön.. hmm
Ja és ma még nem léptetett ki!
 Alakul...👍😃
97raglop
97raglop kedd, 09:54
Előzmény: #4142  farkasfu
A megjelenésre megy rá mindeki nem pedig a funkcionalitásra. 
atikasz kedd, 08:57
Előzmény: #4167  farkasfu
amerikai piacon is van pre meg after market:))
atikasz kedd, 08:55

na ma már a k&h is oda tette a bejelentkezéshez kipróbálom az új webtradert gombot.
megy a verseny a ki tud szarabb kereskedési felületet csinálni címért:))
farkasfu
farkasfu kedd, 08:45
Előzmény: #4157  atikasz
Alakul ez! 
AUTOW és a Masternál folyik már a kereskedés, de a Molnál is nagy forgalom van...
farkasfu
farkasfu kedd, 08:44
Előzmény: #4157  atikasz

Lou70 kedd, 08:29
Előzmény: #4164  FR73
K&H-nál volt az a tokenes megoldás. Azt nagyon nem szerettem. Mindig akkor nem volt kéznél, amikor gyorsan kellett volna csinálni valamit. :S
FR73 kedd, 08:17
Előzmény: #4158  atikasz
Paranoid vagyok. Ügyfélkapu, munka, bank, értékpapír, államkincstár ügyben az első azonosítás más eszközön legyen, mint a második.
Jelszó itt, authentikátor és/vagy ujjlenyomat ott.
unidentified user kedd, 07:45
Előzmény: #4162  bronz
Korábbi nyilatkozatuk szerint szinte mindenki maradt, "néhány heavy trader" távozott csak.
bronz kedd, 07:05
Előzmény: #4154  Lou70
Jól látszik, hogy a Random legalább 5-10 erre évvel a hazai konkurensek előtt volt mindenben.
Megvette az Erste, de annyi eszük nem volt, hogy a sokkal jobban működő Random rendszer maradjon.
Kíváncsi lennék, hogy a megvett Random ügyfélállomány hány %-a maradt az Ersténél ennyi bénázás után.
hekki
hekki kedd, 06:25
Előzmény: #4160  tibcsi5
Bringázás, supozás közben nem cipelem egyiket sem. Mobilapp bárhol jó. :)

Topik gazda

nagyonkezdo
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek