az nagyon jó h a kötéslista is ott van, nem kell külön rámenni, de én azt mondom ha stabil, megbízható lenne elfogadható lenne az erste pro asztali is, abba plusz annyi kéne h folyamatosan mutassa az egyenlegeg változást legalább százalékban és legalább záráskor szintén a reális állományt és értéket és legyen gyors, stabil, megbízható, ez lenne az alap, meg kicsit informatívabban mutathatná a lezárt tradek egyenlegét, nekem más bajom nincs a proval, leginkább az h bármikor beszarhat, a mobil appjuk a go is olyan amilyen, ott legalább mutathatná a napi maximumot is pl, de amig úgy képes egyik percről a másikra beszarni minden felületük gyakorlatilag bármikor, mint pénteken addig nincs is miről beszélni. A stabilitás lenne a legfontosabb.
Ez az új felület így egy kalap sz@r!😡 A programozók fejét az asztalba kell verni, miután a köztük és az új rendszert megrendelők közötti közvetítő személyeket meg jól farpofán billentették!!!! 😡 Dilettáns fos végeredmény az új felület! Megint feláldozzák a funkcionalitást a dizájn oltárán!!!!!! 😡😡😡😡 Szerintem direkt csinálják ilyenre, hogy inkább a hulladék alapjaikat vegye a polgár.
beléptem,hogy testre szabjam,de hamar el ment tőle a kedvem. a pronál is ott a neved meg a címed + az azonosító(szszám egy része) szám. kell egy számla amin nincs sok mani és azt kiválasztani mutogatásra:)
Azt is sikerült elszúrni! Az hagyján hogy a platformon ott a nevem, de a banki adatok is ott vannak, amihez nincs elrejtés gomb!!!!! Amennyiben belépek, ott virít, hogy hány "száz misi " van a számlán, mennyi a nem realizált eredmény és a szabad pénz!!!!!!!!!! Egy asztali platformnál, egy irodában, vagy bárhol, odajöhet mögéd valaki és hanyatt esik ha meglátja...🤣🤣 Mamának, ráadásul különösen jó a szeme...😲
na ma már a k&h is oda tette a bejelentkezéshez kipróbálom az új webtradert gombot. megy a verseny a ki tud szarabb kereskedési felületet csinálni címért:))
Paranoid vagyok. Ügyfélkapu, munka, bank, értékpapír, államkincstár ügyben az első azonosítás más eszközön legyen, mint a második. Jelszó itt, authentikátor és/vagy ujjlenyomat ott.
Jól látszik, hogy a Random legalább 5-10 erre évvel a hazai konkurensek előtt volt mindenben. Megvette az Erste, de annyi eszük nem volt, hogy a sokkal jobban működő Random rendszer maradjon. Kíváncsi lennék, hogy a megvett Random ügyfélállomány hány %-a maradt az Ersténél ennyi bénázás után.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!