Azt nem ismerem, én akkor jöttem az Erste-hez, amikor a K&H megváltozott. Szóval, ha nem lesz jobb, ugyanolyan könnyű szívvel viszem innen is pénzt máshová...
Csak vissza kellene kapcsolni a Random rendszereit. Ahelyett, hogy azt vitték volna tovább, ragaszkodtak az őskövület szutyok használhatatlan rendszerükhöz, most pedig csináltak egy még szarabbat. Virág Feri gyere vissza!
Én is Ipaden használnám és tragédia a felület és már a kiléptetés is. Mi az, egy arcfelismerésre alkalmas rendszeren, hogy állandóan ki-be lépeget és mindig sms-t kell fogadni? Privát banki ügyfél vagyok, de csak az tart ezen a szaron vissza, hogy egyszerűen nem akarok mindent, a normál és több TBSZ számlát átpakolászni IBKR-re. Adok neki egy félévet és húzok, mert ez szégyen egy milliárdokat kezelő cégtől a 3. évezredben.
Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy milyen kiegészítő közleménnyel tudnék beutalni közvetlenül TBSZ-re befektetés nélkül! A Future kódokkal értelemszerűn ok, de közvetlen a TBSZ pénzszámlára szeretném.
Kezdem azzal, hogy nem nyílik meg külön lapon, hanem a böngészőben és ezzel leve kisebb felületen látható a platform! Aztán az összefűzött ablakok fejlécei túl nagyok és felesleges dolgokat tartalmaz, amit egy külön menüből indítani, mint a régi rendszernél, akkor nagyobb felület maradna a lényegnek! A figyelő listában a sorok magassága túl nagy a betű mérethez viszonyítva, így kevés fér rá az oldalra! Ráadásul halványak, nehezen láthatók a betűk/számok! (nem módosítható semmi, csak a fő beállításoknál a felbontáshoz igazodik..) A táblázatban nincs legjobb eladás /vétel, indikatív, nyitó és előző záró árfolyam! Ha "indit" akarok látni, akkor nyitni kell egy ablakot az adott részvényre! hmm b+ A képen látható a régi és az új felület, de már fele sem fér rá az újnál! Chartot nem is kell rátenni, mert nincs aznapi 1perces chartra lehetőség! Nem találtam! El sem férne...! A rv kötéslistákat feltettem, de csak a helyet foglalja...hmm b+, nagyobb a fejléc, mint amit látni szeretnék! A kötéseket sem jelzi színekkel, csak néha.. Tranzakciót nem tudtam vele végrehajtani, mert hiányzik valami kiegészítő szerződés! A régivel zártam! b+..:) Ami jónak látszik, hogy a számla és statisztika könnyen elérhető! Szóval első nap után b+! Ez így kuka számomra! Aki egy részvényt figyel és kereskedik vele, annak jó lehet, annak nem kell figyelő lista, de a platform is felesleges..:)) Ja és állandóan kiléptet, hiába állítottam 4 órára! Ez a MAX!! Arra már nem maradt kapacitásom, hogy figyeljem, frissül e rendesen a rendszer, de mivel úgysem mutatja a lényeget egy oldalon, így nehezebb észre venni is :)) https://ibb.co/VWMxdqpc https://ibb.co/ycDx74WG
Olybá tűnik az egész, mintha ez valami gigantikus feladat lenne, annyira nem tudják megugrani az Erste részéről. Pedig csak egy használható kereskedési rendszer kellene. Nem ami vásárlásra, hanem ami kereskedésre alkalmas. Máshol ez már sikerült, talán körbe kellene nézni. Mondjuk: Randi?
Egyszer jobb lesz, mint a régi..., de sok még a javítani való rajta. Nem tudod testreszabni, hiába mentesz, elfelejti. Grafikonoknál is ez a helyzet. Habár én firefox-al és brave-vel próbáltam, lehet, hogy más böngészővel működik.
Tapasztaltatok hasonlót, hogy BUX ETF-eknél nincs semmilyen információ forint alapon a Netbrokernél? Arra gondolok, hogy pl. Amundi Stoxx Europe 600 esetén a Frankfurti résznél látom az eurós árat, van grafikon, infopanel stb. Ugyanez BETa-n nézve forintban teljesen üres. Még az infopanel is mindenhol nulla. Először azt hittem, hogy nincs árjegyző és várakoztam. Érzésre (EUR-ból átszámolva) tegnap beküldtem egy próba vásárlást és egyből teljesült a megadott áron. Azért ez így vakon elég gáz.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!