Ne érts félre, nem a nyereségedet irígylem, csak nem szeretném ha úgy alá menjen a pepper! Nekem is kb annyi az átlagom 7500 körül! Egy pozitívum van, hogy erste s lettem. Jövő héten kérem át a részvényeket!
Remélem egyet gondolunk! Mindig voltak hónapokig tartó toporgások, mikor kiegyenesedett a papír! Csak azt mondom 5500 nál is meg alatta többször! Egy hétig húzták fel meredeken 8800 ig! Pániknak semmi jele, Pali jól írta, hogy a szokásos, egészséges mozgás van! Majd ha indulunk mint írod, nem csak az osztalék fog beárazódni!
Valamiért nekem régről be van írva a szupi táblázatomba az ANY-hoz, hogy 6.725 + 547 osztalék (már nem emlékszem, hogy honnan szedtem ezeket). Ez mai ésszel ránézve igen alulbecsültnek tűnik. Szerintem a jelenlegi 7.100 körüli szintekről jelentősen nem fog talán még leszúrni se olyan mélyre, tartósan lemenni meg pláne nem. Tételezzük fel, hogy az osztalék rally 7.000-7.200 körülről indul (konzervatív becslésnek gondolom), innen pedig az általad vélt minimum 20% rally minimum 8.500 körülre mutat. Ez egyáltalán nem egy rossz kilátás. Legyen igazunk!
Nem rossz gondolat , nálam ezt a vonalat az ANY, Zwack, MOL , Dhouse alkotja .. Az Appnak most eldőlhet könnyen a jövője , az osztalék lététől függően.
Hosszú távra vettem. Nem izgulok rajta. Eddig csak inkább izgulós papirokban voltam(vagyok). Próbálom kicsit átrendezni a portfóliómat.. Az app a gyengém, de ott is sikerült csökkenteni az átlagomat. Terveim szerint állandó osztalékot fizető papírokban gondolkodom hosszú távra.
Gondolkoztam a vételen 7060-on, mert 7040-en nem jutott volna már ránézésre. De végül lebeszéltem magam. Bár mostanában ez a lebeszélés nem jött be. 2720-nál az ETH-ról beszéltem le magam, mondván, lesz még lejjebb is. Erre 3200.
Jó helyen vagy . Ez egy kötelező elem egy normális portfólióban . Az semmit nem jelent hogy 7050 épp vagy 7160. Tegnap bárki fel húzhatatta volna hogy szebb legyen .. De sok gyakorlati értelme nem lett volna.
De ha o osztalekert vette evekre igazabol kell erdekelje? Az a kerdes neki 1 -2 -x ev mulva hol lesz es mennyi osztalekot fizetet ki kozbe. Nem 2 het alatt akar meggazdagodni.
Állami Nyomda