Köszi, de nekem nem a KBC-s, hanem a sima K&H-s értékpapírszámlámon vannak az Állami Nyomda részvényeim. . Ha már felmerült az előbb: az Erste-re érkezett osztalékokat én most végül ANY-be forgattam vissza 8140-en. Úgy gondolom, nem fogom megbánni.
Hát igen, az Állami Nyomda ebből a szempontból aránylag különleges helyzetben van, mert későn fizet osztalékot, így a BÉT-en most nem sok célpont van, ami még idén fizet… ilyen pl. a Zwack (ezen a szinten már azért elég drágának tartom), illetve a DH, de ők meg csak fél osztalékot fizetnek, valamikor év végén. Van, hogy így nyáron már német papírokba teszem az osztalék értékét, mert azok rendre inkább hamarabb fizetnek. . Viszont nekem egyelőre sajnos nem ez a legnagyobb problémám, hanem hogy a K&H-s számlámra még mindig nem ékezett meg az osztalék… :/ Hihetetlen, hogy még az Erste is beelőzte. Létezik, hogy nem egyben utalják el az összeset?
Az Erste-hez leghamarabb holnap reggel érkezik, így amiatt nem is vagyok ideges, de a K&H-s (ráadásul jóval nagyobb) pakk osztija se érkezett még meg. :/ . Pedig bennük eddig nem kellett még ilyen tekintetben csalódnom. Igazság szerint többnyire nem is a nap végére, hanem max. kora délutánra meg szoktak érkezni az osztalékok.
Állami Nyomda