Jaja, már 33e ahogy mondtad, ja nem is. Mol meg már 5000, ja nem is. Egyébként még nem adtam el az otp részvényeket, majd lentebb, ugye te is igy szoktad, mikor legyepálták a molt július elején 3600-ra (nem is értem, mert 5000-en kellet volna lennie, szerinted) eladtad az összes részvényed, ugye? Nyilván nem. Akkor miért is érdekes az otp ha esett 700 forintot? Semmiért. XD
Szerintem nézzük a dolgok jó oldalát! Hátha jobb kedved lesz! Téged úgy is az OTP érdekel valójában. Azt meg hétfőn jóval olcsóbban is lehet majd venni!
Az INA felújítása 700 MUSD volt, de az kisebb Battánál. Persze az AV3 üzem csak egy része Battának de több 100 MUSD jön még csak a biztosítótól, szerintem.
Köszi az ábrát. Tanulmányoztam, de túl bonyolult ez nekem. Inkább a köveket nézem lentröl. Az egyszerübb. Csak bámulni kell, meg a kopoltyút mozgatni közben ... Hétfön leugrasz hozzám?
Kiszalltam. Nem birt nenni nekem ennyi volt 3. Pentek tudtam ma kicsit megpengetik. Köszonom a nyerőt a piacnak. Mielött negindulna úgy is leverik. Akkor visszaszallok. Lehet lesz hír zaras utan. Nem zavar.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.