:) vannak kis szakmai titkok. ok de csak neked. nem rakom be a vételt hanem bekészítem kb 100Ft-al a legjobb eladás fölé. Ha megjelenik a nekem megfelelő ár rányomok. Ezt csináltam 10-20Ft-okkal és állandóan fölé ugrott az eladási ár. Gondolom a felső pár ajánlat robotos volt mert feltételezem az élőemberest bekötötte volna.
nem tűnt fel? lement. azért vettem. te 5000ről beszéltél. én azt írtam 3650felett felfelé áll. Ha alá megy akkor 500tartja egy kicsit de utána ott a 250. 3740 körül vettem okoska. Ha lejjebb megy veszek ha marad akkor tartom osztalékra 4k körül eladom. Milliárdos pakkokra van kötés.. ez érdekel. Bonyi?
Kormány kérésére a MOL az osztalék kifizetését őszre halasztja, hogy az alapítványi történeteket jogilag is rendbe tegyék azaz a MOL esetében megszűntessék. ( így a MOL saját részvényhányada vissza kerül a céghez ami feltehetően emelheti az osztalék mértéket, ha a MOL a gyakorlatának megfelelően a saját részvényei után nem fizet osztalékot )
Milyen ősz??? A mester szerint 2 hét múlva, azaz 07.01 00.00.01- kor jön az oszti! És én hiszek neki, mert eddig is mindig precízen beváltak a jóslatai. Addigra az árfolyam is legalább 4600 illetve még van benne pár százas lesz.
Nincs még kihirdetve az őszi osztalékfizetés rendje. Így kapsz osztalékot, talán az alapítványok megszüntetése miatt többet is mint amit korábban bejelentettek. A visszakerülő saját részvényre eső részt illenen kifizetni nekik (kb 17 HUF). De várjuk meg a pontos információt a MOL-tól.
Ehhez nem kell olyan nagy matematikai tudás, ez nem egy Elliott-hullám, amit két szakértő háromféleképpen magyaráz, majd öt perc múlva meg is cáfol. Ide nem kellenek bonyolult függvények. Ha Rejtő Jenő élne, nem azt kérdezné, hogy „hová tűnt a század?”, hanem azt: hová tűnt a matematikából a száznyolcvanhat milliárd 😁😁😁 ? A szektor kb. 50–56 milliárdos vesztesége után a havi 50 milliárdos lakossági veszteségről szóló elmélet egyszerűen értelmezhetetlen. Veszteség az üzemanyag ÁFÁ-ján Heti fogyasztás Benzin: = 28,4 millió liter/hét Dízel: = 47,0 millió liter/hét A piaci ár és a hatósági ár átlagos különbsége: Benzin: = 60,6 Ft/l Dízel: = 55,8 Ft/l A kutak és a MOL vesztesége: = 56,5 milliárd Ft (Ez a szektor vesztesége, nem az államé). Az állam kiesése: Az állam szempontjából csak a nettó árra rakódó 27%-os ÁFA számít, ami literenként kb. 12–13 Ft elmaradt adót jelent. A 13 hét alatti teljes ÁFA-kiesés az üzemanyagon: = 12 milliárd Ft Kisebb infláció miatti ÁFA-kiesés más termékeken . Az üzemanyagárak átlagosan = 9,5%-kal magasabbak lettek volna. Ez a teljes inflációt kb. +0,6 százalékponttal emelte volna meg. Ha a háztartások fogyasztása egy negyedévben nagyságrendileg 11 000 milliárd Ft, és az árak 0,6%-kal magasabbak: 0,006 × 11 000 milliárd Ft = 66 milliárd Ft Ennek az áfá-ja 0,27 × 66 milliárd Ft = 18 milliárd Ft . Tehát az elmaradt áfa az üzemanyagon: kb 12 milliárd Ft Az elmaradt plusz áfa más termékeken (az alacsonyabb infláció miatt): kb 18 milliárd Ft. Az összesen áfa -kiesés az államkasszából: kb 30 milliárd Ft Az infláció szempontjából: Az ár stop =0,6 százalékponttal fogta vissza az inflációt. Ez a hatás kb. 66 milliárd forinttal alacsonyabb fogyasztási szintet (kiadást) jelentett a lakosságnak az adott negyedévben. Mivel az államkassza és a szektor oldalán összesen kb. 30 milliárd forintos ÁFA-kiesés keletkezett, a lakosságnak viszont 66 milliárd forinttal kevesebbet kellett kifizetnie az elmúlt három hónapban, így nettó 36 milliárd forint plusz maradt a családok zsebében. Ha ehhez a valós nyereséghez hozzáadjuk azt a 150 milliárd forintot, amit a propaganda szerint állítólag „elbuktunk”, akkor hová lett a hivatalos matekból a semmiben lebegő 186 milliárd forint? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.