Pontosan. A Te problémád. Próbáld meg feldolgozni, pl. a horgásztelkeden a madarak csicsergését hallgatva..Ha pedig egyedül nem megy. fordulj szakemberhez.. Ennél sokkal komolyabb problémákkal is megküzdenek mások.
Én az emelkedésben vagyok érdekelt, de annyi tapasztalatom már van, ha még eszem nem is lenne, hogy a részvények piaci ára hol le, hol felfelé változik. Ha azt látom, hogy valaki csak akkor tudósít az árról ha az emelkedik és ez az illetőnél notórikus jelenség, az idegesít! - Persze ez az én problémám.
Legfőképpen pedig az zavar itt sokakat, hogy az OTP miért nem emelkedik. Pedig ezt az OTP topicban is tehetnék. Biztos ott sok év tulajdonost érfekelne az aggodalmuk.
Rv tulajdonosként nem szeretnék véleménybuborékban ragadni és csak a jó számokra/hírekre figyelni, ezért érdekelne, ha vmi nem kedvező dolog történik v. van kilátásban, esetleg, ha már bekövetkezett, csak mondjuk nem tudok/tudunk még róla és esik, akkor legalább látni olyankor is az árfolyamot, h ténylegesen mennyi is az annyi. Viszont ez így, ebben a formában eléggé egyoldalú tájékoztatás, h csak a jó hírek jöhetnek, csak emelkedéskor írunk reált. Ha vkit tulajdonosként az motivál, h nehogy rossz szám v. hír miatt kapjon itt a fórumban mínuszt, és ezért inkább nem írja be azokat, hát...
Engem az zavar veled kapcsolatban, hogy szugerálni próbálod a nagyközönséget és ehhez minden pillanatot megragadsz amikor pár forint emelkedés van, de ha esik, akkor lapulsz, mint a parkban a zöld fű között a lekvár! Hogyan lehet az, hogy nem vetted ezt még észre magadról, mert csaknem mindenki felhívta rá a figyelmedet - most én is!
Lényeg a gyors tájékozódás. Nem gond ha ötpercenként, ha e közben jön/megy 30ft-ot. A lefelét nem szeretik beírni, mert kapják a mínuszt, pedig pont annyira lényeges a le, mint a fel. Most azért a napokba lement 4300-ról 4100ig és most 4170, szóval kell a nyugtatás...
És mondjuk mikor esik, ahogy az elmúlt napokban is tette, akkor nem jár ugyan úgy az információ azoknak, akik szintén nincsenek online? Csak emelkedéskor van létjogosultsága a realnak? Rossz híreket, árfolyamot nem szabad beírni? Én személy szerint olyankor is kíváncsi lennék a gyakoribb adatszolgáltatásra, mert speciel tényleg nem vagyok mindig bejelentkezve, de ha nincs real, legalább tudom, h nincs emelkedés se, mert olyankor fura mód mindig elmaradnak az 5 percenkénti adatközlések.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.