Nagyjából jól emlékszel. Kb. 1 m Huf-ot buktam akkor. Ki is b@..tam a MOL pakkomat ezért. Nem értettem, hogy tehet meg olyat egy management, hogy a társaság vagyonának egy részét, a közgyűlés felhatalmazása nélkül, egyszerűen elajándékoz?!
Agyam eldobom, ezek a rohadék tetvek., mindent kirámoltak, a képzeletük nem ismert határt. Mi lesz még amiről nem is tudunk. Nagymamikátok nem rég volt egy pesti kórházban a reggeli egy szelet fura kenyér és három szelet párizsi volt. Ezek minden pénz lenyúltak, Péterrel rácsesztek kemény megtorlás lesz.
Jogállam volt eddig!? Mikor is?! Nem zavart például mint jogállam imádó a trafikosok tönkretétele, magánnyugdíjpénzek kizsarolása az emberektől, korengedményes nyugdîjak elvétele amit ráadásul az alkotmány is védett?! Állami cégek vállalatok ingyen odaadása a haveroknak? Rokkant nyugdíjak elvétele? Na hol a jogállam szeretete?! Vagyis eddig hol volt neked?! Állami vagyon elprivatizálása, kastélyok ménesbirtokok fehérjefeldolgozók átjátszása a haverok ak 1 euróért!? Az nem zavart mint nnagy jogállam imádó mi!? Basszus de libsik lettek ezek a narancskárosultak 😄
Kicsit nagy volt itt a katyvasz az alapítványok alapításánál. Rosszul emlékszem, hogy a mol is adott valamelyikbe 5%-nyi részt, meg az állam is. Volt ilyen? Melyik volt? Vagy a BME-vel keverem?
Azért látom nem mindenki érti a demokrácia lényegét!! Demokratikus szerinted a 2/3-ad a Magyar Parlamentben?? Bármely részről is? Megsúgom nem!! 16 év alatt sikerűlt újra feudalizmust csinálni. Fékek és ellensúlyok nélkül királyság van!! Remélem ez a király jobb király az élő]zőnél, ha nem, jöhet a trónfosztás!
Ez most ugye vicc? Én vettem a részvényeket nem kaptam. Gyarapítom, ha sikerül. Ha nem sikerül akkor bukom! Ami megjár az megjár érdemeim szerint. Nekem a másé nem kell. Én tapsolnék annak, ha egy sikeres országban (gazdag) élhetnék megosztottság nélkül!
- Tavaly is odakerült az osztalék, akkor is lehetett volna perelni, ahhoz nem kell miniszterelnöknek lenni. - Semmiféle perről nincs szó, elveszik és kész. Holnap meg az ember lovát meg a fődgyét! - Ha per lesz, az eltart néhány évig, addig nuku osztalék.
"Szakmai cég"??? Az milyen? Az olyan mint amikor az Otika kiesik a csatornából? Hihetetlen vagy bmeg, nekem "sajnos" vitte a STOP, de a zárót nézve nem is bánom. Köbö 150.000 "felesleges" költségem kerekedett máris ennek a félelmebeteg nárcisztikus pszichopatának a jóvoltából. Trump is ezt csinálta mondjuk régen, csak ő legalább nem a nemzete kárára. No én tipliztem innen, mivel nem hiszem hogy visszaszállok egy ekkora politikai kockázatokat rejtő papperbe, viszont mivel a JURÓ most akciós körbenézek a Daxon, ott is vannak jó osztis papperok.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.