3164 z Csak vissza tolatott xd hát nem tudom elhagyni szerintem nem lehet a kis befektetői osztira hatása azzal nem gondolnam hogy barmit kezdene akkor meg egy erős felszúrás lesz ha kiderül mit beszéltek.
Petike nyitott egy 20x-os tőkeáttételű shortot? Amit ma csinált az az árfolyam manipulációja volt. remélem van az a tulajdonosi kör, aki -egy stratégiai cég esetében- ezt jogi esetté teszi.
Az a nagy helyzet, hogyha ez a 25 Mrd odakerülne most az MCC-hez, akkor annak bottal üthetnék a nyomát. Jogszerűen kifizethetik túlszámlázott vagy csak papíron létező teljesítésekért. Ezt jogszerűen úgy lehet megakadályozni, hogy nem kerül oda az MCC-hez, vagy nem most kerül.oda. Hernádi majd eldönti, hogy melyik jogszerű megoldást választja, az ő jövője is több jogszerű megoldás lehet, amivel Zsolt minden bizonnyal tisztában van.
Ember az MCC alapítványban 10% mol és 10% Richter részvény van szerinted a kb 36-38 Mrd forint hova megy ha nem a haveroknak!? Vissza az államnak azonnal!!!!! Az osztalékot szintén!! Elég volt az állam kirablásából!
Én nem egy bulvárújság cikkére alapozom a tőzsdei ismereteimet. Azért írnak ilyen cikkeket, hogy hergeljék az embereket. Lehetséges folyamat: 1. Vagyonvisszaszerzési Hivatal felállítása. 2. Jogi és adminisztratív felülvizsgálat: A juttatás jogszerűségét vizsgálnák. 3. Visszavétel módja: Állami visszaszolgáltatás kényszere: Nem vásárlás, hanem visszavétel "magyar állam tulajdonaként", mivel ingyenesen került MCC-hez. Cél: Részvények állami kézbe juttatása.
Péter az asztalra csapott 25 milliárdot akarnak fizetni a neres patkányoknak ez felháborító ebből fedezik a vazallusaik bérét, , ki volt az mocskos rohadék aki MOL részvényeket adott ezeknek dutyiba velük
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.