mi változna az üzlettel? A cégérték. A mol fundamentuma. A mol kihasználhatná a szinergiákat. Egy idő után a jövedelemtermelő képessége is jó lenne. Ne feledjük kell csőhálózatot is építeni.
én beírtam amikor vettem azt is amikor eladtam és a hirre vettem. Neked újdonság mol már 5éve ugyanott van..és elmondtam 248x hír nélkül nem is fog menni. Amikor ment 50Ft-ot előkerültél ha lejjebb ment akkor eltűntél. Azt is elmondtam 2650 felett felfelé áll a szekere rúdja de 3150 volt a teteje így is volt..ezeken a szinteken vettem és adtam el.. Ha összejön a busines akkor reppen talán csökkenő osztalékkal (arra a színtre ami még megfelel a kistaffirungozott alapítványoknak) Balin meg az év sügere volt pár éve ,)
Én azért maradok MOL tulaj a MOL tulajok topicban, ha még szabad! Bár már felajánlották párszor, hogy távozhatnék is. Érdekes egy világban élünk, az már biztos.
mindegy jön vagy nem beszélni fognak telefonos az is megfelel nekik, ha már gondolkodtak rajta idejön és ezt elmondták az is jó PR. Mutatja Orbán jelentős államférfi (ezért nem értem MP-t ő egy fórumos troll stílusban kommunikál miközben államfői tekintélyt kellene sugallnia, méltóságot elegáns erőt) A személyes megjelenés a választáshoz kell, lehet tavaszra marad vagy lesz valami békemegállapodás vagy találkozó itt. Volt itt korábban az ukrikkal kapcsolatos "Budapesti Memorandum" adja magát a helyszín egy új lezáráshoz. Úgy látom minden 1mrd dollár feletti ügyletnél ott akar lenni trumpi és benne akar lenni.
háát ez elég kisbefektetői hozzászólás. magyar, szerb, orosz, amerikai játékosok vannak. aZ ELSŐ AZ ADOTT, A szerbeket sokat támogattuk most eljött az a nap amikor mi is kérünk valamit, oroszoknak megfelel a baráti kéz hátha egyszer visszavehetik, ettől a 3tól van esélye a molnak ezt írtam az első hír megjelenésének a pillanatában is. A fekete ló az usa. A mol ezzel komoly regionális erőre tenne szert lenne a 4 finomító és kúthálózat. Egy részén a teljes láncot megkeresi a kitermeléstől a kiskereskedelemig. Trumpi talán nem véletlenül jön ide és a NIS is szóba kerül. Megbeszélik szerintem a HUf védőhálót, én biztosra veszem volt róla szó - Orbán nem megy bele egy nyílvánvaló hazudozásba- de ezt nem kellett volna elkotyogni. Az is nyílvánvaló nem usa kormánya adja a védőhálót hanem a régiót a régiós valutákat ismerő valakinek lesz kidelegálva (pl black rock) és esetleg soros kap egy levelet nem szeretnék ha a HUF célpont lenne. Szóval a NIS kapcsán vélhetően trumpival az amerikai olaj vagy gáz vétel is szóba kerülhet (esetleg ukrajnából is) ha megkapják az ottani mezőket. Esetleg kiterjesztik az atomerőműre a megbeszélést hiszen a szlovákok amerikai erőművet akarnak építtetni. szóval komplexek a kérdések minden mindennel összefügg.. ott van eus lobbi is és a majdani ukrajna kúthálózata. Egy ilyen többszereplős swinger klub.
Komolyra fordítva a szót! Ha ez az ügylet nem jön össze a MOLnak, akkor Orbán egy paprikajancsi. Természetesen én tudom, hogy e nékül is az, de ha ez az üzlet nem jön össze, akkor mindenki tudni fogja!
Úgy látom, hogy 5 embernek savanyú a szőlő. - Lemaradtak a vonatról, ami 2850 körül indult. Megértem, hogy rosszul érzik magukat! - Fogadják mély részvétem!
Nem érdekes itt semmi. Trampli puszi pajtása Orbánnak. Putyin felszopója Orbán. Nehogy mán ne a MOL legyen a befutó! Ez olyan biztos, mint ahogyan holnap felkel a nap!
Becslése szerint Szerbia olajfogyasztása körülbelül 3,7 millió tonna évente, a MOL teljes kapacitása pedig négyszer-ötször nagyobb, de a pancsovai finomító nélkül nem tudja kielégíteni Szerbia és Bosznia-Hercegovina egy részének igényeit. Jelica Putniković, az „Energija Balkana” portál szerkesztője a Tanjugnak elmondta, hogy a MOL évente 23 millió tonna nyersolajat lesz képes feldolgozni a pancsovai finomítóban, és becslése szerint ez a MOL-t az európai olajpiac jelentős szereplőjévé tenné.
A szerbeket nagyon szeretjük, de 130 milliárdért nem építünk nekik olaj vezetéket, csak akkor ha az energiellátásukkal járó üzlet miatt megtérül a befektetés.
A hónapok hetek lesznek, itt már minden le van zsírozva.A MOL teljes erővel dolgozik az ūgyleten, nem hiszem, hogy most számít a hétvége, dolgoznak éjjel nappal.
Szepen elgalappozik 3600ig, 3800 tul ett lesz sztem. De amugy realis lenne. Kifizetik sztem atavalyi osztalekot vagy 295 forintot h emgse 300 legyen. 7-8% osztalekhozamnal lesz sztem az arfolyam.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.