3200 az nem is nagyon lesz max akkor tudom elképzelni ha 2026-ra benyögnek 350-400ft-os osztalékot amit erősen kétlek.. De legalább nem kell figyelni a piacot mert a telekom is 1800 alatt fog lézengeni meg ez is jócskán 3k alatt oszti ig
Steyerke ezek szerint erről a szintről teis emelkedèst vársz az esetleges napokon belül nyilvánosságra hozott hirejre spekulálva Bővitettem olcsón a pakkhoz de az igazság az hogy 3000nel nem gondoltam hogy pár nap es szarèr hugyert adják a MOL rèszvènyt 2862 èrt! Nemtudom kinek volt jó így leütni a MOL rèszvèny árát de nekem jót tett vele mert olcsóbban vissza tudtam venni a MOL pakk Nemtudom kik sirtolhatták a Molt 3050ft nál de sietősen visszajelző venni és tárni a sportot mert ha esetleg emelkedèsbe kezd akkor a sportolók sirhatnakis mert nagyobb mozgás és voatilitas is jön talán .
Hát Molba nem fogok nagy pénzt tenni az biztos. Egyébként ebből hogy jutottál erre a következtetésre? Mi számít nagynak? Aki követ itt a fórumon, kb tudja mennyivel vagyok a pályán, az soknak számít?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.