Nekem úgy tűnik, amennyit Ukrajna ellen tett a kormányunk, nekik nincs vesztenivalójuk. Nincs már kijátszható kártya. Viszont a ők hatalmasat tudnak ártani, és ezt meg is mutatták - mintegy válaszul.
Én speciel úgy csinálom,ha valahova odamegyek,akkor letisztázom ki hány kilós,és utána aszerint járok el,meg úgy osztom a lapokat!Azért nem a befőtt kéne ám itt eltegye a nagymamát már 20éve ez megy az Unióba!
Például meg kéne nekik mondani,hogy ha a haja szála is meggörbül a vezetéknek,onnantól egy eurót nem kapnak sehonnan többet,és akkor 1 nap alatt annyi is neki kábé!
"Nagyon úgy néz ki, hogy "szokásos" év jön most is a Molnál!" - Ha a Barátság vezetéket kiiktatják, akkor lehet 2000 alá is bemegy. Hát, én nem kukoricáznék az ukránokkal, az Északi Áramlatot is zokszó nélkül kiiktatták, pedig az európai tulajdonban (is) volt. A MOL jelenleg longra kockázatos, esetleg shortolni lehet...
https://invst.ly/1c5ujx Hát ez gyorsan ment. Hétfőn MA200 teszt. Tegnap kanóc betöltés (elég pontos). Ma megy a 0.618-ért??? :)) https://invst.ly/1c5ult Egy kis reménysugár, ha ott nem állna meg! :)))) Na jó spekit!
Aki 2800 körül vagy alatta jött,felmarta az osztit,és utána 3000 felett tiplizett,az még jó pár hónapra!Minden más verzió itt cumi megint!Ez volt az első év nem maradtam osztiig se,de én úgy kivágtam volna 3felett utána,mint karúzó a magas C-t,az biztos!Azért nem is maradtam itt,mert sok éve ez van,emelkedés nulla,az a kis oszti meg az inflációt fedezi talán,vagy azt se!Pont semmit nem csinál itt az ember soha!Én meg úgy vagyok,hogy mindenhol szeretek semmit se csinálni,de a tőzsdén kéne pénzt is keressek,hogy ezt finanszírozni is tudjam!Amúgy egyszer régen engem is bevitt a málnásba a szakállas,még nem ismertem,azt annyira osztotta,hogy jól belevettem ebbe a lófaszba!Azóta rájöttem,hogy mikor nincs a porondon,akkor vettem,mikor feltünt,azt osztotta pár hétig itt,akkor mindig eladtam!Így tudtam keresni!Azért egy kis szotyipénzt mindig kivettem innen is,de sokat sose kerestem itt,az biztos!Pár milliót osztikból mindig,ennyi!Árfolyamemelkedésekből sok babért nem arattam le!
Hát a 4500 hová lett? Nem érzed full cikinek a tevékenységed? 4ig csőd bemondásod helyett 2000 felett? Otp 4-6000 helyett 30000? És még komolyan vesz téged valaki?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.