Öt találatosa úgy lesz az embernek a lottón,hogy beikszel 5 db,1 és 90 közötti számot,amit majd kihúznak sorsoláskor....Kérdés: ha csak 2-esed van,akkor nyertél vagy vesztettél? :-)
Szerintem rally mar nem lesz, mult heten kellett volna elkezdeni huzni a nagyhalaknak, hogy ajelenlevok egy resze FOMO miatt raugorjon, akkor a 3300as varakzoasom is teljesult volna. Sajnos erre ez a beakadt emelkedes igy het kozepen egyre inkabb a korrekcio iranyaba mutat.
Sziasztok CSAK 1 TIPP Igaz én nem tippeltem, de 3180-ra gondolok szelvényvágáskor. 3180-275=2905ft Ts35 most 3270-275ft osztalék= 2995 lesz. Tehát a ceri kiütéséhez kb 2996-ot kell elérjenl. Le hét, hogy a koütés után belenyal a 3000-be. De ez csak TIPP és minden folyamatosan változik. Szép napot
A napos charton az elso komoly support a 2820 szinten van. Ha a MOL a heten 3150 korul zar, az 3150-2820=330 FT esesi potencial az osztalekfizetes utani napon Es magas az eselye, hogy a 2770 supportig is beesik a rakovetkezo par napon/heten belul. . https://imgur.com/a/jQZOSVP
Ja én ezt értem. Van Mol-om, de nem sok. Signniture előfizetésem viszont nincs ezért mondtam, hogy azt csak ez alapján valószínűsítem, hogy a MOL-ról szól.
Szia Ígértem, hogy később leírom, hát legyen. ,, Hogy kijöjjön a matek." 2024-ben 3042-ről volt az osztivágás 250ft. Az 2792ft leesés után . Azonban az utána lévő napokban nagy csapkodás volt, egészen 2920- így felment az árfolyam, ha jól emlékszem, utána kezdett mélyrepülésbe az árfolyam. Aki megtartotta és felvette az osztalékot és 2900 körül kiszórta a részvényeket az jobban járt . De az is előfordulhat, hogy mire megkapja az osztalékot már magasan jár az árfolyam így az osztalékból kevesebbet tud venni mintha oszti előtt adta volna el az egészet A vége kb ugyan az ha eladod és az összesből vagy megtartott és csak az osztalékot forgatod vissza. A végén kb.10%-al lesz több részvényed. Az emúlt pár évben 80-120 Ft körül emelkedett a szelvényvágott részvény ára 3 napon belül.
Időről-időre feltűnik valaki a fórumon ezzel a szemellenzős dumával. De sajnos az osztalékhozamot és az árfolyamváltozást/várakozást együtt kell nézni (plusz a forintárfolyam és infláció is számít) Külön-külön (ön)becsapás...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.