Ha jól olvastad, nem a MOL-ra gondoltam, hanem kisebb papírokra, netán nem is itthon. Azért jó lenne egy kis kutya is, vagy akárcsak egy mókus, csak pozitív legyen. Egyébként a MOL-t az elmúlt években soha sem hosszú távra tartottam. ("szerencsére.")
Azon a napon esik, amikor már osztalékszelvény nélkül forog a papír. Nem automatikusan csökken az ára, hanem a piaci szereplők árazzák. Van aki próbál realizálni, van aki bízik a további fejlődésben. Ha jó a piaci megítélés és netán hír is van történt már olyan, főleg kisebb papíroknál, hogy már a következő héten, akár még tényleges osztalék fizetés előtt ledolgozza a papír az osztalékot. Várjunk mi is erre, hátha ezzel nem sértek meg senkit. Egyszer már mi is mehetnénk előre. "nem hátra"
MOL daytrade https://imgur.com/a/SYhMzFt . Mikor van az osztalekfizetesi megfeleltetesi nap? Az utolso 3 evben mindig nagyobbat esett 2-3 het alatt, mint az osztalekfizetes osszege. Volt errol egy nagyon jo abram, de most nem talalom. A lenyeg? A megfeleltetesi nap elotti napon SELL, es aztan utana 2-3 hettel, kb. 300-350-al alatta BUY.
Egy technikai kerdesem lenne. Szepvenyvagaskor pontosan az osztalek mertekevel csokkentik a reszveny arat, vagy ilyenkor az eladok miatt esik be az ar? Eladok mar a megfeleltetes utan megjelennek,nem? Igy nekik mar nem erdemes megvarni a szelvenyvagast.
Kicsit félre van ez értve, ez egy 11millás kocsi , ha ez nekem a zsebembe lenne már megvettem volna ,de betettem molba .Nem kajapénz, csak ha venni akarok elkell adnom valami papért.
Semmi infó nem jött még. Minden fórumos ilyeneken töpreng: mennyi lesz konkrétan az osztalék? Mikortól számítják a megfeleltetést? Mennyit esik majd szelvényvágás után? Lehet nem is fog esni? Ehhez hasonló alapkérdésekre várjuk egyre türelmetlenebbül a konkrét válaszokat.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.