Miért maradtak abba a real közlések? Lehet nem ment 2790 alá? Viszont volt ma már újra 2822-nél is az árfolyam. Ez valahogy kimaradt! Megkaptam sokszor, hogy csak felfelé írom be az árfolyamot. Megvan azért ennek az inverze is, csak ezt valamiért senki nem teszi szóvá! :) No nem baj! Aggódjatok tovább az OTP miatt, ha így jobb! Engem már nem zavar.
Az én meglátásom szerint a lejtmenet az utolsó negyedéves jelentés után indult el ami gyakorlatilag a béka segge alá tettre az eddigi zéró bizalmat a papír iránt. Hozza a stabil eredményeket de semmi extra. Egy értékpapír növelő ereje az az extraprofit amit nem tudunk előre illetve a terjeszkedés vagy srv de ez sincs, nincs semmi. Az oszti ami lélegeztető gépen tartja a papír árfolyamát ennyi A vezetőség pedig semmilyen lépést nem tesz évek óta a részvények értékének növelése érdekében.
Ha már szóba került a szándékosság, ne csinálj már úgy mintha nem jártál volna majd egy évig az otp topikba szándékosan félrevezetni. https://ibb.co/YBSBR71V
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.