Mitől érné a dupláját vagy közel a dupláját a MOL 3 éves távon? Nem trollkodok vagy piszkállak, tényleg érdekel, volt MOL-om, ismerem a céget, jó cég. Mi változik majd, mi indokolhat egy ekkora felértékelődést? 3.7K-t éven belül én is reálisnak gondolok.
mi az, hogy anonim módon? az egész fórum az, tehát minden kérdés anonim, nem? engem csupán az érdekel, hogy ha szerinte most 2950-en "olcsó" a mol, akkor végig vette-e az elmúlt 1 évet? lehetett venni 2400-on, 2600-on, 2800-on. kíváncsi vagyok, hogy ténylegesen azt teszi-e a saját pénzével is, mint amit itt nap mint nap sugall a fórumozóknak, ennyi.
https://invst.ly/10jbj0 Továbbra is izgalommentes, lassan jobb lesz mit a telefon! :) Kókler zöld "c" 38.2-je és a 61.8 eddig még bírta a kiképzést! :) Jövő héten ketty-rotty?? :))) Közeleg az osztalék várom a beszállót!
Az lehet, hogy szeretnének csak nem engedik, elég a teljes júniust megnézni. Nem 10-20 forintokról beszélünk. Másképp látom: Tartják és veszik 3000 környékén, folyamatosan védve az árfolyamot, ha alacsonyabban akarnák venni, miért nem esik az árazás????? Azért, mert osztalék előtt erről a szintről indul az emelkedés. Kereskedésből is tisztán kivehető, bőven van még idő felhúzni. Olvastam a másik topikban megjegyzéseidet, szerinted 2998 vagy 2988 érdemi változás lenne? Párnapja lement 2950 -re majd másnap vissza 3000-re, ez nem a felvetésedet igazolja. Júniusban kb. 2940-3050 között mozgott, átlag 3000 lehet pár forint eltéréssel.
Tegnapihoz: a három közül az OTP ami hozta amit elvártam, tehát 12 ezer fölött zárt. A MOL-ban azt látom, kicsit lejebb szeretnének még a nagyok bevásárolni belőle osztalék előtt. A Richter túl van az osztalék fizetésen, az eredményei jók, nagyban megy a saját részvény vásárlás is mégsem tudta az első félévet 8500-zal zárni.
Nem ertem a turelmetlenseget. MOL jol elemezheto. kvazir kollega feltett szerdan delutan egy vilagos chartot es strukturat, amire most szamitani kell: a szukulo haromszog alakzatban a D-E szakasz formalodik. Amikor kesz, onnan egy kb. 200-240 pont meretu rallyra lehet szamitani, meg az osztalek elott.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.