Szóval ez ugyanaz,amikor 2011-ben megszólalt a politika,és az OTP-verték be, végtörlesztés bejelentése, de még volt hasonló,akkor az OTP-vel! Én is meglepődtem délben a BUX-ra, ahogy ránéztem, mi húzta le ennyire. Ma kis pánik,de 2500-MA-100 nál erős vétel volt,és veszik is. Sőt már a közelébe is 2540 körül.
"Jó, lehülyézés megvolt, és a válasz mi?" Igazad van bocsánat! Ha jól tudom a kutak üzemeltetőinek, nem árrésük van, hanem fix díjuk az eladott uzemanyag literje után. Tehát neki mind1, hogy 480 vagy 520 Ft literje, vagy máshogy fogalmazva, mindegyj a molnak mennyi az árrése!!
Hihetetlen ez a rinyálás, én mtelekom részvényes vagyok, a telekomnak ingyen kellett adnia a netet fél évig bármilyen kompenzáció nélkül + befizetett a frekitenderekre vagy 100 mrd ft-ot az elmúlt 2-3 évben....
nyilván a poziban lévő befektetőknek nem jó....de a kormány a tömegek felé fordult és nem a kisebbségben levő részvényesek felé.....értem én a szándékot, de Mol részvényesként elfogadni nem tudom....v
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.