pontosítok: "számoltak vele a döntés hatására", ez hangzott el ma Gulyás G. kormányinfón. Sorok között kell olvasni, biztos,hogy volt egyeztetés a Mollal és biztosan olyan árat szabtak ami a Molnak is bőven megfelelő...látva a finomítói árréseket bőven jó ez is JELENLEG!! Amennyiben elszáll az olaj árazása akkor már nem ..ezért írtam, hogy 85usd felett már nem jó.... jelenleg hazánkban lesz befagyasztás aztán a Mol érdekeltségi területein lesz e hasonló beavatkozás még nem láthatjuk.
Eddig én is elvetettem az SRV-t, de ha szeretnének még idén prémiumot akkor ahhoz képest a 25xx szint nem drága. Még meglátjuk kompenzálják-e valahogy a MOL-t, esetleg valami adókedvezménnyel. Ugye a jövedéki adót az EU miatt nem tudták csökkenteni, de a MOL-nak adhatnak kompenzációt.
Hát én is leestem a székről, mert gép előtt ültem amikor leöntötték.De ha lemászik 2500 alá, megbeszéltem a párommal,a mápját érdemes lenne tételesen átforgatni molba.Meggyőztem!
Nincs kétségem abban, hogy ha a kormányban a megfelelő ember kijelenti a következőt: "számítok rá, hogy a MOL árfolyama esni fog!", akkor a MOL árfolyama garantáltan esni fog! Reménykedem, hogy ilyesmi nem fordul elő.
nekem egyértelmű, hogy a Mol egy forintot sem fog költeni a reptérre.......ezek után, hiszen számítottak a Mol részvény esésére 99%- ra biztosra veszem.... marad cash osztalékra vagy srv.-re bár srv.-t kevésbé látom valósnak jelenleg...ahoz sokat kellene esnie az árfolyamnak....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.