Na ezért kellene ide már nagyon az a nyavajás felmin, hogy amíg jó a hangulat, kihasználhassuk! Amikor már minket is adnak ezerrel, akkor már hiába minősítenek fel...
Szerintem a mol árfolyamában nem sokat számít az olaj napi mozgása. Ha felmenne 80 dodóra, az nnyilván számítana, főleg azért, mert akkor e teljes szektort vennék ezerrel, és átragadna ide is a jókedv, de a molnak jelenleg az alacsony olajár kedvezőbb, mint a magas, ésn a nagy olajár esés hatásásra nem is esett semmit, akkor emelkedés esetén miért emelkedne?
Nem, pár napon belül szeretném dobni az összes ricsi+mol történetemet, amit kedden vettem, szerény pár % nyerőben, majd visszaszállni molba 12.800-12.500 körül, és azt 18.000-nél dobni 2 év múlva... :D:D:D:D
Na végre valaki, akinek szintén feltünt, hogy felfelé kis forgalommal, lefelé nagy forgalommal megyünk, és nem magyarázza itt a dupla aljat, meg a megint megfogta a 13.200, halleluja, meg, hogy a csökkenő háromszögből simán felmegyünk 20.000-ig, meg ilyenek. Pontosan ez a lényeg: lefelé nagy forgalom, felfelé meg kicsi. Ez az Álmoskönyv szerint vajon mit jelent? Mióta ezt magyarázom, és ne legyen igazam, mert én is egy csomó rv+long certi birtokosa vagyok, de azokoat nem azzal a szándékkal vettem, hogy 15.000-nél eladom, hanem bízok az esés után egy felmenetelben, és ott akarom eladni. Remélem, nem a tegnapi 590 volt az, mert én azért 700-850-ig várnám még...
De midhárom blue brutál módon esni akar valamiért...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.