Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
badsector1
badsector1 szerda, 07:50
Előzmény: #1333032  JokerWizard
2026.07.06 20:14-kor, zárás után okosodtál meg. :))

"JokerWizard 2026. 07. 06. 20:14
Ismét megjelent az "akasztott ember" (Hanging Man) gyertya alakzat a mai napi kereskedésben.
Medvepiaci (csökkenő) trendfordulós gyertya alakzat, ami a vevők kifáradását és az eladók megjelenését jelzi. Mindig egy emelkedő trend (uptrend) csúcsán vagy egy fontos ellenállási szintnél alakul...."
Macus
Macus szerda, 07:50
Kozben olaj jon vissza. Tegnap 5 kor zartunk ugye nagyjabol a szint alatt van most szoval a mi oldalunkrol no change , de napkozben lesz ez jobb is. Szoval elvileg ez jo nekunk 
Macus
Macus szerda, 07:43
Előzmény: #1333034  jaow
Ket dolog biztos csak ? Hogy jobbra megy a chart :D balra pedig nem :D az hogy baratunk valami 15 perces chart alapjan mit lat az o dolga… igazabol oriasi kockazattal ketes minimalis penzt. (Merthogy nem honnem hogy tobb tizmillioval shortolgat ;))
Lou70
Lou70 szerda, 07:40
Előzmény: #1333021  JokerWizard
Javaslom, kérdezd meg az ai-t arról is, hogy az adott gyertya a statisztika szerint a múltban milyen valószínűséggel jelzett valóban helyesen. Aztán meg ne lepődj, ha trend ellen épp egy picivel lesz jobb, mint a pénzfeldobás. Ne erre azért nem adnék el házat, kocsit. Inkább megnézem Trump mit posztol reggel, az jobb előrejelzés...
NagyPe
NagyPe szerda, 07:40
Előzmény: #1333033  JokerWizard
Sztem tök jó volt az elemzésed. Mindenképp érdemes szem előtt tartani. Bár én más szcenariót vázoltam magamnak, a te vagy más véleménye is elgondolkodtató. 
A vételi erő hiánya a te verziódnak ad nagyobb teret, míg az én elgondolásom sok "ha"- n múlik. 
Optimistán bízok a kitörésben, de új ATH-t csináláshoz kell a bika lendület. Ez most tötymörgés amit látunk. 
Lou70
Lou70 szerda, 07:32
Te medvepiacról beszéltél. Gondolom az szerinted sem ilyen 1-3%os korrekciót jelent, ugye?
jaow szerda, 07:26
"Én akkor vagyok long poziban amikor emelkedő trend van..."
A piacokon egyszerre 3 trend van jelen. Rövid, közép és hosszútávú. Nem mindegy melyiket nézed.
A hosszútávon gondolkodókat meg nem különösebben érdekli, hogy rövidtávon mi történik...
JokerWizard
JokerWizard szerda, 06:46
Előzmény: #1333030  Uhura
Nézd... semmi köze a short long "vitához"... sőt szerintem ilyen vita nincs... Én akkor vagyok long poziban amikor emelkedő trend van... Ha korrekció van, akkor pedig shot-ban... 
Lassan 1 hónapja volt az OTP csúcs... Előtte szóltam is egy Posztban... Még az sem igaz, hogy utólag vagyok ilyen okos (előre)... 
Az szerintem már el lehet dönteni 1 hónap után, hogy 50k vagy 44k... 
44k már volt azóta az árfolyam... 50k-nak pedig még a közelében sem... 
JokerWizard
JokerWizard szerda, 06:39
Előzmény: #1333031  badsector1
Bocs... Előre szóltam (1 nappal előtte)... Nem volt olyan régen... Olvass vissza... 
Csak szerintem mire olvastad volna már régen flood-olták a ticker-nickek akik  1 percenként írják be az árfolyamot  
badsector1
badsector1 szerda, 06:34
Előzmény: #1333028  JokerWizard
A lottószámokat is utólag könnyű telibe trafálni :))
Uhura
Uhura szerda, 06:24
Az az érzésem, hogy a short - long csata azért medő jelenleg mert egy hosszú idejű long felfogás és egy rövid  közép távú sort felfogás vitatkozik. Jelzem kicsit értelmetlenül. Amikor Maci elment pezsgőfürdözni akkor volt egy korrekció ami egy kitöréssel végetért. Hogy a kitörés rövid trend törése vagy az esés korrekciója volt majd kiderül. 
De szerintem felesleges 50k vs 42 k között vitatkozni. Mert aki shortot vár az rövid távon várja és nem befektetöként hanem traderként gondolkodik, akik meg 50k várják hosszú távon gondolkodnak szerintem. Mindkettő megfér egymás mellet és mindkrtőnel lehet egyszerre igaza, ahogy mindkető tévedhet is. 
Macus
Macus szerda, 05:48
Előzmény: #1333023  JokerWizard
Ember ezt az ait felejtsd el mert koze nincs a valosaghoz. Amikor emelkedtunk az ellenkezojet mondta … de valahogy mindig esest mond . Eddig amikor bejott neki akkor raketazott iran vagy trump … mit tippelsz a chart miatt emelkedett az olaj vagy a bombazas miatt?
JokerWizard
JokerWizard szerda, 05:34
Előzmény: #1333025  badsector1
Pontosan meg tudom mondani: Éves maximumon... 
2026-07-03... 46970 HUF. 
De talán még most sem késő...  43000 körül visszaveszed...
Macus
Macus szerda, 05:18
Olaj +4% megint …. Raketazas volt ismet ….
maldiv
maldiv kedd, 23:21
Előzmény: #1333020  Bpali2
Haverom vagy Bpali2
Hányszor fogjuk megjátszani még ezt a cserét.
Most kéne egy mtel.lokális csúcs. És hogy pont aznap haldokoljon a mol a leeső olajár miatt.
Majd vissza és vissza.
Mi is ilyen duális kereskedők lettünk...
Oti az tartás 58 ezerig. Ma mondták be a limit árat az eladáshoz
badsector1
badsector1 kedd, 22:11
pontosítanád?
mikor jön a macitrend?
holnap adjak el mindent vagy várjak még az eladással?
csendben kedd, 21:24
Nem értelek: miért gyötröd magad a ilyen értetlen társasággal? Olyan értetlenek,mint a MOL-olosok,...,Meg sem érdemelnek Téged! Nehéz a sorsuk a meg nem értett zseniknek! Kereskedni is tudsz vagy csak rajzolni?
JokerWizard
JokerWizard kedd, 21:10
Előzmény: #1333022  Macus
Pedig jön a Maci trend... Neked nem szóltak a macik? ... 
Macus
Macus kedd, 20:07
Előzmény: #1333021  JokerWizard
Figyu mar ez az elemzes eddig se jott be
JokerWizard
JokerWizard kedd, 20:04
OTP chart elemzés.
A mai gyertya egy Doji lett. Azon belül is egy Gravestone Doji (Sírkő Doji). Ez zárja le az előző 5 gyertyát, így ez utolsó 6 gyertya (Júli 21- 28) egy felfelé ívelő, majd elbizonytalanodó és megakadó trendet mutat. 
Az első egy hosszú zöld bika gyertya , amivel a korábbi csökkenő trendcsatornából kiugrott (Fundamentális hír:  Luminor megvásárlása). Azt mutatja , hogy hírre a vevők átvették az irányítást a folyamatban lévő felfelé irányuló ármozgás során. A második kisebb zöld gyertya megerősítette az emelkedő irányt. A harmadik kis piros gyertya még tekinthető egészséges korrekciónak. Itt még volt esélye az emelkedő trend folytatásának (ez lett volna a bullish csúzli felhúzása ha a 4. gyertya zöld bika gyertya). A valóságban a negyedik a korábban említett pénteki "Hullócsillag" gyertya érvénytelenítette az emelkedő trendet és  megerősítette  hogy az OTP árfolyam hogy ugyan kilépett a negatív trendcsatornából, de a felpattanást már nem követte emelkedő trend.  Erősebb eladói nyomást mutat (elromló hangulat), a vevők (bikák) megpróbálták az árat felrántani, impulzus hiányában az eladók (medvék) lenyomták : hosszú felső kanóc. 
A hétfői javuló piaci hangulat is csak átmenetinek bizonyul: az 5.  kis zöld Doji gyertya  bizonytalanságot mutat, ami alacsony volumennel párosult. Nem tudott kilépni az első hosszú zöld bika gyertya által meghatározott sávból.   A mai Gravestone Doji zárja le a sorozatot , újbóli sikertelen emelkedési kísérlet majd a trend végleges megakadása. A piac beszorult a korábbi nagy emelkedő gyertya testébe, ami a trend megfordulását vetíti előre. Klasszikus tetőzési formációt alkotnak a korábbi emelkedő trend lendülete teljesen elfogyott amiben a sajtárvény vársárlási keret kimerülése döntő szerepet játszott (a korábbi legerősebb biztos bika vevő eltűnése).   
A chart alapján a vevők ereje elapadt (ezt a folyamatosan csökkenő volumen adatok is alátámasztják), és a piac készen áll egy lefelé irányuló (bearish) korrekcióra.
A támaszok a chart jobb oldalon lévő Fib szintek: 
A korábbi (C) csúcs : 44000 (pszichológiai korlát is) 
50% 43430 
62% 42590
https://ibb.co/JwfcD11D

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek