Teljesen mindegy minek hivod a ceg veszi drasztikusan magát ha egyszer kiall akkor vagy tart egy kis szünetet mi fogja meg az esést most alá altak es felhuztak hogy a kisbüfiket beültessek mint a multkor mikor jött trump es kiütöttek 3 certit :)
Menj fel a bet oldalara csütörtökön 87ezret vettek majus 7 en 110 ezret majus 6 an 123 ezret majus 5 en 75 ezret :) bar nem engem kerdeztel es ebböl volt hogy joval 20% fölött vették
"Megy az SRV, nem kis mennyiségben, 80-100e db-okban, mintha nem lenne holnap." Ezt honnan vetted? Erről lemaradtam, úgy tudtam gyorsjelentés előtt X nappal nem lehet srv, max hètfőtől kezdheti.
30.900-as új (emelt) célár a Concorde-tól, amiben nincs bent az idei 1000 és a jövő évi 1200 Ft-os osztalék, tehát 33.000. Alakul ez, most már 30.000 alatti célár lesz a ciki lassan.
DAX alatt 3 GAP van, nem túl közel. Bár az első 2-t végülis visszatesztelte, megerősítette. Az ATH felett zárt nagyon picivel. Nem az a klasszikus átütjük az ATH-t, aztán rally tovább... Épphogy felette zárt, csak 8 ponttal. Kiderül jövőhét elején, mit gondol a többség erről a "fals" kitörésről.? Fals kitörés szerinted? Szerinted, ha igazán hiszel a TA-ben, ez a 3 GAP mit mondat veled? Az egyikre, az utolsóra (ha lesz még 1 jövőhéten), ráfogják, hogy kimerülési rés, aztán over. OTP "a nagy kitörés" 26950. Nemhogy nem tört ki, el se érte újra a 27000-et. Kin-min múlik? Megy az SRV, nem kis mennyiségben, 80-100e db-okban, mintha nem lenne holnap. Aztán nem jut egyről a kettőre az OTP. Vergődik, mint hal a szatyorban.
OTP részvényesek ide!