Amugy kerdes ha termelek kinaban , letrehozok egy reexpotőr ceget valahol ami nem kína es ugy adok el usaba ? Pl mondjuk britannia 10% os vam van , es papiron onnan adok el . Szoval kinai termek de papiron brit ? Ez mukodik ?
tök mindegy már mennyit emel... ekkora büntivámnál már nincs értelme kereskedni... ettől már durvábbat kell mondania ... pl. az EU-nak +20% büntivám kínai termék vásárlása esetén
Eladtam a certiket amit tegnap vettem meg rvt kis nyeroben , kicsit felek ettol az ovodas jatektol …. Mert amint trump felebred erre tuti azt mondja akkor o meg 150% adot vet ki …. Ez beveri a tozsdeket tuti
Az kínai import sem kevés, ráadásul a szolgáltatások is le lesznek állítva, ha így megy. Megnézem mit fognak szólni, amikor az infláció ugrani fog, a kamatlábak így is újra az egekben. Ráadásul a kínai ember befogja a száját.
Nyugi az amerikaiak jobban rá basznak.. Kínának rengeteg olcsó jó terméke van A világ bármely pontjánnálak el tudják adni.. De ha prémium amerikai termékeket és nagyon meg fogják érezni az amerikai gyártók.. Hiába is mosolygott a tv be az ember ezt a háborút Kína fogja megnyerni az biztos!!!!!! Az amerikai luxus termékek eladhatatlanok lesznek autó telefon Sportszergyártók.. Ezek mint földön fognak állni
Kína keménykedik, de ők nagyobbat bukhatnak. Egy amerikai tv adásban megkérdezték a szakértőket mit szólnak a kínai viszont vám emelésre. Elröhögték magukat az egyik mosolyogva megjegyezte, arra a kevés árura emeltek amit mi oda küldünk. Ennyi
Nekem is ez jutott eszembe. Mint amikor az 5 éves gyerek azt mondja, hogy szereti a csokit és másik rákontráz, hogy de akkor én kétszeresen szeretem.. én háromszorosan, akkor én négyszeresen....
OTP részvényesek ide!