Én utálom a nert mint a sz.rt de szerintem ez hatalmas bukta az ellenzéknek meg karigerinek..... hol fog a főváros (megjegyezném a mi pénzünkön az is , csak nem a fidesz hanem az ellenzék lop belőle) beletolni a projectbe annyi pénzt? 5000 mrd ? Na meg eddig nem jutott eszükbe na de most igen ? Továbbá voltam már dubajban, kurva jó hely, ezek meg a városképet féltik mert csúnyák a felhőkarcolók...... ismétcsak továbbá..... én nem látom értelmét semmilyen okból annak amit emlegetnek hogy építenének oda.... bérlakások meg szociális célból épült lakások stb..... szóval lesz egy alacsony minőségű panelrengeteg :D Ami hasznot se hoz, de legalább drága :D Karigerinek ezért nem dícséret járna hanem börtön !
De egyszeruen nem lehet. A csavo az amerikai elnok. Es barmikor fogja magat es bemondja hogy Gazabol udulot csinalna es 2 millio palesztint kitelepit Egyiptomba. Es tenyleg nem lehet eldonteni mennyire gondolja komolyan.
A csavo ingatlan vagyont orokolt az apjatol. Amibe belekezdet szinte mindet bebukta. Ami sikeres volt az vagy scam volt vagy trukkozes. Adossaga is hitelei voktak. Csak eladja mekkora uzletember de kozbe az olyan bazi nagy atveresekre van szuksege mint amikor a valasztasi csalas kivizsgalasara es jogi perekre kunyeralt penzt sajat kampanyhiteleinek fizetesere koltotte. Kozbe mint valami rossz arus arul Trump Bibliat Trump NFT t Trump cipot barmit amit a MAGA taborra ra leget sozni. Melyik elnokot lattad kiadni mondjuk Obama surranot vagy Lincoln baltat :). . Es a csucs a csalasain most is a Trump es Melania Coinok amikkel kb 200.000 kisbefektetot basztak at es soztak rajuk ertektelen szart tobb szaz millio dollar ertekben.
Speciel pont neki ingyen adták, örökölt 300 milliót, majd a 80-as és 90-es években többször sikerült csődbe mennie, olyan mások számára holtbiztos befektetésekkel is, mint a kaszinók. A marketingben, önmaga felfújásában tényleg profi, de üzletemberként legfeljebb csak szerencsés volt.
figyel csak, amcsiban, nem úgy van, mint nálunk meg europában, kemény világ van, és ebből ki tudta nőni magát, és első lett kétszer is, miről is írogatnak fanyalgók?
Attol tartok Trump 4 eve ilyenbol fog allni. Hetfon bejelenti hogy kell neki Izland. Kedden hogy csak vicc volt sracok nem is kell Izland. Szerdan meg hogy mert Szicilia megis csak jobb lenne. Csutortokon hogy ha Europa nem vesz 1 millio Teslat akkor holnap 25% vam. Penteken meg hogy 60 napra felfuggeszti a vamot mert beszelt Orbannal :).
OTP részvényesek ide!