Hát, nem jött be a tippem a mai korrekcióra, bár 8600 felett is volt, de én azt gondoltam nem fogunk 8492 alatt zárni. A hosszútávú várakozásom viszont sajnos bejönni látszik, de nem baj, veszünk még hozzá szintenként.
Fejezd már be ezt a f@szságot! Mire jó ez számodra? Ezzel próbálod nyugtatni magad? Végre nem a politizálásról szól ez a topik, erre most a te felesleges dumáidat kell nézegetnie mindenkinek… Ha nincs értelmes hozzászólásod a témához akkor inkább maradj csendbe. Köszi
PMÁP se egy korrekt papír, gondoskodtak róla, hogy ne fizessen rövidtávon. Így ott is várni kell pár évet. Viszont nagy előnye, hogy nem kell évekik ránézni se. No meg mi lesz ha véletlen leesik az infláció mondjuk 2 év múlva?! Infláció nélkül konvergál a nullához a PMÁP kamata. Franc se tudja mi most a jó befektetés, talán a örök klasszikus háboús befektetés, a műkincs.
A mai nap eséseit elnézve, az oti még a szerencsésebbek közé tartozik, de ez roppant sovány vigasz. Csak azt nem tudom, hogy ez az idióta Putyin mikor dobja már be a törölközőt, mert addig itt csak hulla szag fog terjengeni :(
OTP részvényesek ide!