Ezt szeretem a magyar piacon,hogy legtöbbször fordítva ülünk a bilire,elnézést.Nehogy már egyszerű-józan paraszti ésszel(ahogy előttem fogalmaztak) még esetleg árfolyam nyereséget érjünk el,túl könnyen! Technikailag nézve a 8800 átugrása ,és felette zárása nagy falat. 8900-en nyitottuk meg a júniusi havi gyertyát,és ez lenne az első alkalom január óta,hogy esélyünk van felette zárni,még ha csak egy kis doji formájában is.Az már adna némi reményt arra,hogy ha hosszabb távon nem is,de ideiglenesen "aljat"fogott az árfolyam a 8300-8400 közötti sávban. Személy szerint jobban örültem volna egy 8770-es zárásnak,mert a múlt heti 8760-as záróértékről csúnyán lefordultunk,igaz,új minimumra nem ment az árfolyam .8750-es mai zárással ez nyitva maradt döntésre a holnapi napra.
Navracsics szerint.... Az EU kicsit bekeményített. Velünk illetve a lengyelekkel, illetve velük már megállapodtak Egyszerűen megmondták nekik, hogy milyen ügyekben akarnak változást és utalni csak akkor fognak, ha látnak eredményt, sőt, ha utólag lengyel barátaink visszacsinálják, akkor bármelyik következő pénzosztásnál egyszerűen levonják. Navracsics is a lengyel példát emlegette, mint mintát, azért arra kiváncsi vagyok, hogy Orbán mire fog bólintani. Elnézést az offért, de úgy éreztem, hogy válaszolnom kell.
Nem, nem a kamat emelkedesre mozdult felfele. Mar elotte napokkal, lehetett a daytrade charton latni, hogy kitores keszulodik. Lasd penteki daytrade beirasok. http://keptarhely.eu/view.php?file=20220624v00xsn3i.jpeg . Egyelore ez nem fundas fordulat. Igaza van azoknak, akik a fundakban semmi fordulatot nem latnak. EZ technikai felpattanas eddig. Es mint ilyen, nagyon is torekeny. De, "ha normalis" piac volna ebbol 2000-2500 pont emelkedes is lehet. Igaz, az a szint jo kiszallo lesz. , Lehet, hogy lesz hamarosan egy fundas fordulat is. Valamelyik tenyezo javulhat. A Piac ezt sokszor elore megsejti, sot elkezdi bediszkontalni. Es az meglatszik a charton. Igaz, sok tapasztalat kell daytrade szinten chartot olvasni. En pl. sokszor melle nyulok. De hasznalok stoplosst, es igy csak elviselheto rizikokat vallalok.
Nekem még mindig a legfőbb probléma - ami gátja a nagyobb kitörésnek - Viktor. Nem a nemzetközi helyzet, nem a medvepiac, nem a háború, hanem a gazdaságpolitika. Mindig optimista voltam. Viszont már úgy vagyok vele, mint a NER Sorossal. ,,Gyerekek még mindig magas az OTP árfolyama, mit csináljunk? -Főnök, egy kis extraprofitadó? -Jó ötlet és még? Az még kevés, attól nem lesz sokkal alacsonyabb és még nem tudja megvenni a vő. -Vezérem, akkor kamatstop kiterjesztés és tranzakciós adó a tőzsdei papírokra is? -Jó az irány, legyen, de még ötleteljetek, csak kreatívan. -Igen, vezénylő tábornokom" Nem tudod, hogy mit várhatsz tőlük, teljesen kiszámíthatatlan és ez a legnagyobb baj. https://www.portfolio.hu/bank/20220628/tobb-szazezer-lakashiteles-konnyebbult-meg-egyszerre-a-bankokat-megkopasztja-a-kormany-lepese-553053
Ó jeeee! Szerintem sincs másik fórumra szükség, de a szervezőknek és a csatlakozóknak nyilván megvan a joguk hozzá. Majd rájönnek, hogy a külön út sem fenékig tejföl. Anno vala az ucoz ... talán még működik ... nem tom . Egyébként én is visszafogtam magam, pedig volt aki már Maci korszakról beszélt ... :) Igyekszem csak akkor szólni, ha hosszabb távú forduló kezd kibontakozni.
Nincs ott gond a napossal sem. :) Igaz csak a boli középig jött fel még csak, de meg kell kóstolni a boli tetőt is. . A hetes záró (péntek) majdnem egybe esik a havi (csütörtök) záróval. Érdemes most inkább ez utóbbit figyelni. Márpedig a havi záró egyben a negyedéves záró is. Csütörtöki záróval tehát a befektetők a negyedéves teljesítményt is árazzák. Nem tudom mennyit fog jelenteni a második negyedévre de az tudom, hogy az év/év alapú nyereség 207 mrd-ról indul. Ha csak 60-70 mrd-os nyereséget jelent Q2-re ( ami azért elég karcsú lenne) már akkor is 9k fölött kellene zárni csütörtökön. . Egyszóval most fehérember hátradől és nézi hízó számláját. :)
Longosok megszivatására pont jó lesz. :) . A háborúnak még NINCS vége. Az Eu-s pénzek még NEM érkeztek meg. A kamatstopnak még NINCS vége. A b.zifikátot 8000 körül még NEM ütötték ki. . Lehetne sorolni, hogy miért nincs itt az ideje fellélegezni.
Kedves Zsuzsa! Elnézést, hogy én is háborgatom, de kérhetek én is meghívót, szerettem volna a másik csoportban is benne lenni. Az e-mailem: egabor2012@t-online.hu Köszönöm szépen.
Vártam már bejelentést az EU-visszatartott pénzekről, lehet délután már egyesek várták ezt,illetve sejtették a megszólalás tartalmát. A kamatemelés akkor semleges most.
OTP részvényesek ide!