Certifikat kereskedesnel “csak” korlát árára kell figyelni azt ne érje el a részvény ára, de a Részvény árfolyamától távolabb levő korlát árban jegyzett certifikatot is választhatunk melynek kisebb a tőke attetele így kisebb a kockázata is. Annyira nem vészes. Korlát árra kell figyelni ne legyen ki K.o. zva
Ahhoz, hogy 7330-ra essen először át kellene esnie a 7800-as támaszon az elemzők szerint. Ott gondolom lehet vételekkel próbálkozni? Persze csak ha nem záróban napi minimumon esik oda?
Sziasztok. Új játékos a pályán. Mármint abból a szempontból, hogy eddig full kp-ban ülők. Csak moziztam eddig. Ritkán mozdulok a rv-ek iránt. Most, hogy 7-essel kezdődik az OTP gondoltam érdekes beszálló lehet. Meglátjuk.
Mert az OTP 2020januarig NOVEKEDO ceg volt; jogos volt novekedo bank arazast kalkulalni, de ez a statusa a jarvany+GDPeses+munkanelkuliseg+hitelmizeria 2020marciusban totalisan elmult; innentol ugy kell arazni, mint minden mas bankot; ennyi
Egyszeru; OTP m ost, MA, 8170-nel erte el azt a SEMLEGES, mar nem orrverzesre tulertekelt arazast, ami INGnek volt 2020januar elejen; AM INg azota esett 66%-ot; Igy OTP araban csak most kezdi el a piac bele arazni az egesz GDP+munkanelkuliseg+hitelmizeria problemat, amit az ING araba mar bele arazott; OTP 2700 arfolyamnal eri el azt, amit INg mar elert (!)
Nem, meg nincs; megjegyzem, most ehhez legkozelebb ING van, de meg ott is van az chartban meg egy eses; de ING=3,xx szintnel mar tervezem megvenni az elso pakkot
köszi, hogy ilyen részletesen elmondtad a véleményed ezt mindenképp nagyra értékelem! te bizonyára jobban értesz hozzá, de amit én első körben nem értek, hogy az ING 0,34 es arányát miért az OTP mai árára vetíted? így valóban 3000 környéke lesz. de ha 16.000 -re vetíted? az OTP-ben ha van hype szerinted 8000 felett akkor az ING ben nincs ilyen? Köszi
Csökkenő trend. Épp most tört egy lokális aljat , ez nem éppen biztató jel. A 30 percesre húzott Andrews-ból kiesett, de ezt korábban is megtette már, így az annak aljára húzott segédvonalam szerint most a rövid távú alj 7830 Ft, ezért álltam be ott vételre - és csak reménykedem, ha teljesül a megbízásom, akkor tényleg lesz egy visszateszt és nem további esés. Persze, amíg ezt a szintet el nem éri, az Andrews alját folymatosan próbálhatja zig-zag visszatesztelni. Ez van rövid távra. Egyebekben pedig tartom a korábbi forgatókönyveime . Hetire rajzolt Andrews szerint optimistán 7700-az alja, de egyszer már abból is kitört, így a segédvonal szerint 7300-6800 Ft között lehet az alja.
OTP részvényesek ide!