Topiknyitó: Heisenberg szombat, 08:48

Magyar Péter takarodj!!!  

Tekintve, hogy az "Orbán takarodj!!!" című topik lassan okafogyottá válik, valamint a kommentelők is egyre inkább kritikusak Magyar Péterrel szemben, így időszerűnek gondolom megnyitni ezt a topikot.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond szerda, 19:09
Na jó. Ezzel MP most kihúztam nálam a gyufát:
https://www.youtube.com/watch?v=ge5S3g4XWXY
Azért ezt tényleg nem kellett volna.
Nacky szerda, 17:20
Buszok nélkül többezer ember nem tud eljutni a Sérült Gyermekek NapjáraSzeptember 22-én ismét több ezer fogyatékossággal élő gyermek, fiatal és felnőtt érkezne az ország minden részéből a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, az ÉFOÉSZ több mint három évtizedes hagyományú rendezvényére, a Sérült Gyermekek Napjára.A rendezvény előtt néhány héttel azonban sok súlyosan és halmozottan fogyatékos ember számára még mindig bizonytalan, hogy el tud-e jutni Budapestre és az Állatkertbe.Július 8-án írásban fordultunk a Közlekedési és Beruházási Minisztériumhoz, és a korábbi években kialakított utaztatási együttműködés folytatását kértük. Hivatalos választ mindeddig nem kaptunk. A MÁV-tól kapott tájékoztatásunk szerint jelenleg kizárólag a vasúti közszolgáltatás keretében biztosítandó vonatokra kaptak feladatot.A vonatok biztosítása fontos, de önmagában nem elég.A Sérült Gyermekek Napjára olyan súlyosan és halmozottan fogyatékos emberek is érkeznek, akik olyan településen vagy intézményben élnek, ahonnan nincs megfelelő vasúti kapcsolat. Vannak, akik állapotuk miatt menetrend szerinti járatokkal nem tudnak közlekedni. Mások vonattal eljutnak Budapestig, de a pályaudvartól a fővárosi tömegközlekedést használva már nem tudnak eljutni az Állatkertbe.Számukra az autóbusz jelenti az eljutás lehetőségét.A korábbi években éppen ezért a MÁV és a Volánbusz együttműködésével komplex szállítási rendszer működött. Az elmúlt években a MÁV-START és a Volánbusz együttesen közel 4000 ember szállításáról gondoskodott. Az autóbuszok több esetben közvetlenül az intézményektől indultak, illetve Budapesten a pályaudvarok és az Állatkert közötti eljutást is biztosították. Az ÉFOÉSZ és a közlekedési társaságok között létrejött stratégiai partnerségi megállapodás is abból indul ki, hogy a Sérült Gyermekek Napja sikeres lebonyolításához a vasúti közlekedés mellett az autóbuszos hálózatra is szükség van.Idén várhatóan mintegy 4500 ember eljutása függhet a szervezett közlekedéstől.Ezért arra kérjük a Vitézy Dávid által vezetett Közlekedési és Beruházási Minisztériumot, hogy mielőbb adjon választ megkeresésünkre, és tegye lehetővé, hogy a korábbi évekhez hasonlóan idén is rendelkezésre álljanak a szükséges Volánbusz-járatok és a budapesti pályaudvarok és az Állatkert közötti autóbuszos transzferek.Kérjük, osszátok meg ezt a bejegyzést, hogy minél több érintetthez és a döntéshozókhoz is eljusson! ( ÉFOÉSZ Központ )
badsector1
badsector1 szerda, 14:29
Előzmény: #177  Wings
Ha már mindenben egyetértesz, akkor azzal is egyet fogsz érteni, hogy te is elkeszüktél, nem csak a náci rendszer a búrádban. :))
Wings szerda, 14:24
Előzmény: #176  badsector1
Egyetértek,pont ez készűl .👽👺
badsector1
badsector1 szerda, 13:56
Előzmény: #172  Wings
A fasiszta orbànnal együtt a náci orbán is el lett zavarva.
Addig olvasgass, hogy orbán miket vett át hitlertől.

"Vezérkultusz (Führer-elv): Minden hatalom egyetlen személy, Adolf Hitler kezében összpontosult, akinek döntései megkérdőjelezhetetlenek voltak. [1]
  • Radikális antiszemitizmus és fajelmélet: Az állami ideológia alapja az árja faj felsőbbrendűségének hirdetése és a zsidóság elleni gyűlölet volt, ami végül a holokauszthoz vezetett. [1, 2]
  • Totalitárius államvezetés: Az állam ellenőrzött minden társadalmi, politikai és magánéleti területet, megszüntetve a demokráciát és a plurális pártrendszert.
  • Állami terror és erőszak: Titkosrendőrség (Gestapo) és koncentrációs táborok hálózata tartotta félelemben a lakosságot, és irtotta el a politikai ellenzéket. [1, 2]
  • Agreszív külpolitika (Lebensraum): Célja Németország határainak kiterjesztése és új élettér (Lebensraum) szerzése volt Kelet-Európában, ami elindította a második világháborút.
  • Intenzív propaganda: A tömegek befolyásolására hatalmasgyűléseket, cenzúrát, valamint modern vizuális és rádiós propagandát használtak. [1]"
  • Dehogynincs
    Dehogynincs szerda, 13:49
    Előzmény: #173  csuloktata
    Megnéztem az adatlapodat:
    A moderátor indoklása:
    Mentalisan serult.
    Megnyugtatlak. A moderátor igazolását nem fogadom el. Nem csak az igazolás dönti el. Gyakran kell föltenni hülye kérdéseket.
    csak a szavazat dönti el?
    Wings szerda, 13:41
    Előzmény: #165  Heisenberg
    Pontosan ezért zàrtàk be az opnit, mert az orszàg az opni,megyünk opni,🔥
    csuloktata szerda, 13:39
    Előzmény: #171  Dehogynincs
    Arról, hogy ki nem hülye ki adja ki az igazolást? Vagy csak a szavazat dönti el?
    Wings szerda, 13:39
    Előzmény: #170  badsector1
    Egyetértek,ebben,viszont ,fasiszta utàj jött a nàci.🧐👁️👀
    Dehogynincs
    Dehogynincs szerda, 13:36
    Előzmény: #169  ngergo1985
    Hat-e a göbbelsi propaganda? Szavazhatnak-e a természetes hülyék?
    badsector1
    badsector1 szerda, 13:12
    Gondolj arra, hogy orbàn eltakarodott, egyből jobb kedved lesz. :))
    ngergo1985 szerda, 13:08
    Előzmény: #168  Dehogynincs
    Tiszta sor. Rövidítve az én kérdésem csak annyi lett volna, hogy göbbelsi propagandával, meg természetes hülyékkel miért foglalkozunk? :)
    Dehogynincs
    Dehogynincs szerda, 13:04
    Előzmény: #167  ngergo1985

A macskaadó hülyeség volt. Mégis sokan azért szavaztak a fideszre, nehogy elvigyék a macskájukat a frontra. Vagy amiatt, amit összezagyváltak maguknak a fejükben a göbbelsi propaganda hatására.
    Ráadásul a göbbelsi propaganda mellett számolni kell a természetes hülyeséggel is.
    ngergo1985 szerda, 12:56
    "...mi abban a probléma, ha megírják a problémákat. Még akkor is, ha hülyeség." Tehát ha hülyeséget írnak, ami szerintük probléma, akkor az nem is probléma, ezen logikád mentén. Értem én hogy valaki megír valamit, de hülyeségnek, ostobaságnak, propagandának miért adunk teret? Érdemi vitára lenne szükség, tényekkel, számokkal, példákkal alátámasztva. De az nem vita, ha a többség arra reagál, hogy valakik képzelt, döntő többségében fideszes propaganda hazugságokra próbálunk meg válaszolgatni, teljesen szétcseszve az adott topicot. Na, annak szerintem semmi értelme.
    Dehogynincs
    Dehogynincs szerda, 12:50
    Utólag talán már a fidesz is bánja, hogy nem vette figyelembe azt, amit összeirogattunk a topicokban.
    A visszacsatolás fontos. A negatív visszacsatolás még fontosabb, mert anélkül elszállnak a rendszerek.
    A 2022-es összefogás is azon szállt el, hogy jó ötletnek tartott egy életképtelen elképzelést.
    A jó nagy, országos zártosztály tele van hülyékkel. A hülyék -- hülyék. Az is hülye, aki nem számol a hülyékkel, hanem túl akar járni a hülyeségükön. A hülyék még ahhoz is hülyék, hogy oda szavazzanak, ahová mi szeretnénk. Pedig milyen jól elrajongtuk a hülyeségüket.
    Heisenberg
    Heisenberg szerda, 11:58
    Előzmény: #164  Dehogynincs
    Erről van szó, nem ertem, hogy mi abban a probléma, ha megírják a problémákat. Még akkor is, ha hülyeség.
    Amúgy pedig az ország jórésze - pártoktól függetlenül is - egy jó nagy zártosztály....
    Dehogynincs
    Dehogynincs szerda, 09:19
    Előzmény: #162  Bandita
    Vagyok annyira liberális, hogy a zártosztálynak is jár szólásszabadság.
    A topicgazda azt csinál, amit akar. Két topicot már én is elhagytam törlés miatt. Egyik topic sem kötelező, sőt maga a fórumozás sem.
    ngergo1985 szerda, 08:46
    Előzmény: #161  J0hnnyEnglish
    Én örülnék, ha az NKA-hoz hasonlóan itt is térképre lenne rakva, hogy a megyei közgyűlések mekkora pénzeket, kiknek és milyen célból osztottak le. Pl azt tudjuk, hogy a Samsung iparűzési adóját elvették Gödtől (mikor még momentumos volt a polgármester), majd a Kammerer érkezésével a felét visszaadták a városnak, de addig az évi kb 2 MRD ft adót a pest (vár)megyei közgyűlés oszthatta szét. Vajon kiknek? Szerintem jó volna látni ezeket is térképen, hogy csak fideszes települések és (civil)szervezetek kapták meg a lóvét, vagy mégis kik...
    Bandita szerda, 07:36
    Előzmény: #160  Dehogynincs
    Mindenben egyetértve, annyi volt a kérdés számomra, hogy a topicnyitó a zártosztályt kitiltja vagy hagyja.
    Mivel utóbbi, nekem hozzájuk nincs kedvem. 
    Majd kritizálom más topicban. 
    J0hnnyEnglish
    J0hnnyEnglish szerda, 06:47
    Előzmény: #148  Heisenberg
    Kevesen tudják sajnos ,hogy valóban mi zajlik a felszín alatt, illetve azt is kevesen látták, hogy hányan csüngtek az állam csecsén érdemi munka nélkül. Inormációm szerint az a függőség totálisan épül le, óriási a sírás. Nem véletlen a megyei önkormányzatok, véget nem érő felügyelőbizottsági tagok.. sorolhatnám. Még csak nem is alkalmazott ev beszámlázás minimál adóval. Nem talicskával hanem teherautókkal hordták ki a pénzt. 

Topik gazda

Heisenberg
    Heisenberg
    4 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek