.. pontosan tudják, hogy mit csinálnak..... akkor megnyugodtam.... meg a világ is, mert a fényességes US tudja mit csinál. BTW, én nem ezt látom, ja,,, a perzsák sem hülyék...
Never ending story lesz ebből srácok... Közben Gyagyás agitálja a csicskásait, hogy aszongya: Donald Trump arra szólította fel a többi érintett országot, hogy segítsenek az Egyesült Államoknak biztosítani a szabad olajszállítást a Hormuzi-szoros térségében. Há' nem arról vót szó, hogy egy: Iránnak már semmilyen képessége nincs; kettő: a dicsőséges, hatalmas, csodálatos US Army mindenható és legyőzhetetlen? Segítség? Nekik? Hát ez olyan, mintha a jóisten felhívna innen bármelyikünket, hogy he segíjj mán.
"akkor közli, hogy hát most mán én amit kellett, megtettem, de innentől
most már a ti dolgotok, hogy távol tartsátok őket magatoktól." - Azt közli, hogy nekem van olajam, ha kell nektek is, akkor gyertek és kísérgessétek, mert én nem adok nektek az tuti... szokásos USA mentalitás.
Félreérted. Ők lesznek a csali. Amikor az irániak majd kilövik rájuk a rakétát, meg a drónt, azt bemérik az amerikaiak és kilövik őket egyesével a rejtett barlangrendszereket és rejtekhelyeket), de ennek az érdekében fel kell áldozni pár hajót... pontosan tudják, hogy mit csinálnak.
belrúg egy hatalmasat a darázsfészekbe, oszt mikor kirajzanak belőle a darazsak és válogatás nélkül mindenkit szúrkálnak, akkor közli, hogy hát most mán én amit kellett, megtettem, de innentől most már a ti dolgotok, hogy távol tartsátok őket magatoktól. ekkora világ kreténjét nem gyakran hordott magán a föld.
A U.S. Navy nem tudja biztosítani a szorost -amit persze soha nem vallana be-, így vállalja be azt Dél-Korea, Japán, stb. Nem semmi ez a csóka. Tegyük fel ha ezen országok részéròl lenne is hajlandóság, akkor is mekkora haditengerészeti potenciáljuk van, a legénység és a hajók fel vannak e készítve erre a célra, stb. Minden klappolna akkor is hónapokba kerülne mire össze is tudnának szedni és odavezényelni a jelképesnél valamivel nagyobb számú egységet.
mindenki vegyen -elektromos autot.no ez is a céljuk ezeknek.olajlobbi-elektromos auto lobbi-fegverlobbi-gyogyszerlobbi.többit le sem irom minek mindenkinek tudnia kéne az emberiség megengedte a sötétség hatalmát -most már elkezdett sercegni.
Gyagyás már szervezi az internesönel koalísönt Hormuzba, nehogy a lenullázott Irán kártékonykodhasson. :D :D :D Lehet, hogy pár hét múlva már azon fog imádkozni a fél világ, hogy menjen vissza 200 dollárra az olaj. :D Mondjuk Gyagyást meg Pít Hedszet-et és bűntársaikat nem nagyon izgatja az ilyesmi, ők jól elnyilatkozgatnak a golfklubból. Okádék, aljas, mocsok banda.
Bajban is van , mert Irán megteheti azt amit Putyin nem akart / eddig/ ha érted mire írom. Szemet szemért , illetve az Ajatollahért . Bizony bajba került ..
Jah, tanultak a 8 hónappal ezelőtti blamából. - Mellesleg, ha minden iráni rakétát lelőnek és nincs semmi gond, akkor miért nem teszik fel a sikeres elfogásokat vagy legalább a szép látképet az érintetlen városokról? - Már ott tartanak, hogy a katonaság a térfigyelő kamerákat veri le az épületekről... atom gáz. - Az UAE-ben már ~50 külföldit leztartóztattak, mert felvették a támadásokat és postolták őket, rossz a marketingnek...a dubai reptéren már alig férnek el a menekülő emberek az épületben...
Híres ukiknak eddig se termett babér . A pesti lakások meg jól fogynak mert jönnek a gépek / bocs jönnének Tel -avivból .. de sebaj 1 millió menekülőt átveszünk , aláírtuk . De miért kellett ilyen egyezmény ha minden fasza ?.. igaz Horn elvtárs vállalta be . Röhögöm Orbánt is . Jól bepozícionàlta magát a szárba . Kiáll Izrael mellett az egész világgal szembe , hogy nem népirtók. Illetve felkerült az ukrán …listára … gratulálok a 🤡-nak..
Zének is elgurult a gyógyszere (megint). Egyrészt non-stop jön az orosz agresszióval, majd belemászna egy másikba, önként beajánlva az országát, hogy majd ők segítenek Irán ellen. Gondolom van az a pénz. És milyen érdekes, hogy ott megvan a nyelvi sokszínűség, azeri, kurd, stb. vs a primitiv ukránosítás, lsd. 2019-es nyelvtörvény.
Onnan tudni, hogy hamis világban élsz, hogy videókat nézel. Két félét gyártanak. Az egyik a tiéd, amit boldogan hirdetsz, a másik azoké, akikkel perlekedsz. Ókori sztori.
Jót röhögtem . Ukrajna legitim célpontja Iránnak . Megy a bohóckodás 4 éve . Majd Irán rendezi a dolgokat . Tele a net videókkal , ha csak a negyede igaz fél Izrael szétlőve . Bibi meg erősen kérdéses mi van vele . Kínai repülő szépen hordja az árút ..
USA - Irán háború
Start 2026 január 18 hajnali 3?
https://oroszhirek.hu/cnn-trump-iran-elhagyasara-szolitotta-fel-az-amerikaiakat/