Topiknyitó: hekki 2026. 01. 13. 20:46

USA - Irán háború  

Tik-tak, tik -tak
Start 2026 január 18 hajnali 3?
https://oroszhirek.hu/cnn-trump-iran-elhagyasara-szolitotta-fel-az-amerikaiakat/
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Heisenberg
Heisenberg vasárnap, 09:55
Előzmény: #232  andras-80
92 millió iszlamista iráni...az ellenzék nem túl erős, nem.lesz ennek gyorsan vége, legfeljebb csak látszólag. Jöhetnek a merényletek világszerte....Iránban nem fognak tudni amerikai erőket állomásoztatni,, nagyon törékeny lesz, ha lesz egy új rezsim. 
Mondhatjuk, hogy a háború vezet a békéhez, de kérdés, hogy megéljük azt.
signal2
signal2 vasárnap, 09:54
Köszönjük Trump elnökúrnak az újabb giga háborút (és menekülthullámot?).
Bpali2 vasárnap, 09:48
Előzmény: #215  Shortelek
Ebben igazad van. De ez az egyik legveszélyesebb mikor az ember rögtön be akar vásárolni azt lehet szépen “ megveszi az esést “. . Nincs kedvem a holnapi naphoz .😳
Eisenburgprofesszor vasárnap, 09:45
Izraeli tőzsde pluszban van. 
Ezek szerint nagyon komoly csapások érték Iránt. 
Wolfalfa74
Wolfalfa74 vasárnap, 09:44
Előzmény: #232  andras-80
A legrosszabb , hogy lezárták a Hormuzi szorost! 
Borisz vasárnap, 09:43
Előzmény: #226  disco
Ha mán váteszkedünk (amit igazából én inkább elkerültem volna),  akkor én azt mondanám, hogy a világ népei jelenleg rettegnek a One Big Beautiful Halálcsillagos Szőke Pöcstől, és mindenki a megúszásra, túlélésre játszik. Viszont szerintem vagy még az ő uralkodása idején, vagy a másik küldetéses alpöcs uralkodása idején, mindenesetre néhány éven belül rájuk borulhat az egész One Big Beautiful Gazdaság, és polgárháborús helyzetbe torkollik. Az pedig nagy baj lesz mindenkinek, nem csak nekik. A legfőbb gazdasági és politikai hatalom destabilizálódása az egész világnak nagy baj lesz. De eljöhet, szerintem. Váteszkedés off.
harding
harding vasárnap, 09:42
Előzmény: #225  disco
Aki halállal kereskedik, az könnyen maga is ebben kapja a fizetséget...
.
Ez nemcsak Hamaneire igaz, hanem Trumpra, Putyinra, és még sok háborúzó és háborút gerjesztő politikusra. 
Bpali2 vasárnap, 09:38
Ha nézed Trump kommunikációját egyfolytában nyugtat / füllent sok mindenben /. Vajon miért mondja , hogy betudom fejezni 2-3 nap vagy hosszabban is … Érdekes lesz nézni a kötvénykamatokat ..pl . Lakosság ünnepel másnap elmegy kenyeret venni .. 
andras-80 vasárnap, 09:35
Előzmény: #228  Wolfalfa74
Egy sebzett rezsim utolsó próbálkozásai. 
Bpali2 vasárnap, 09:34
Előzmény: #224  Acosta
Szóval akkor ha jól értem zuhanni fognak .. De eddig ment az örömködés , hogy zöldek ..  Miért is azok ?..👀😂
andras-80 vasárnap, 09:33
Előzmény: #227  disco
Hűha, ez az utolsó hosszú mondat erősre sikerült. Biztos a nyilvánosságnak szántad ezeket a magvas gondolatokat? 😂
Wolfalfa74
Wolfalfa74 vasárnap, 09:33
Előzmény: #220  andras-80
Akkor olvasd el a híreket piszkosul beindult Irán minden országot lőnek! Dubai szétlövik! 
disco
disco vasárnap, 09:30
Előzmény: #226  disco
aki most velük van, azokra is sort fog keríteni az usa. öböl országok. egyiket a másik után. ugyanis elfogy az olaj usában, 16 évre elegendő és a dollárja már szírt sem ér a mögötte lévő papír fedezet nulla, arany nincs, a gazdasága már rég eltűnt, termelése nincs, csak a felfújt cégek a tőzsdén.
disco
disco vasárnap, 09:28
Előzmény: #221  Borisz
és ki a következő? most mindenki ezt kérdi. kuba? ott csak emberrablás lesz vagy gyilkolás? esetleg a dán koronaherceget elüti egy autó? meghívják vacsorára az izlandi parlamentet és ott marasztalják? ja, ha fehér emberek, akkor csak elfogják őket, ha kicsit máshonnan valók, olyan messze vannak, meg mégsem európaiaki, akkor megölik őket? ez mit mutat a világ népeinek? azt h ha nincs atomod, akkor bármit megtehetnek veled. ki lesz a következő? a kanadai miniszterelnök? vagy a nigériai elnök? ki?
disco
disco vasárnap, 09:23
Előzmény: #219  harding
Trump: „Az iráni csapások célja az amerikai nép védelme" - tehát nem az irániakat védi a rezsimtől. nem az irániaknak akar jót és szépet. - aki ezt elhiszi, az h@lye. az enszben pedig walz azt állította h irán meg akarta ölni trumpot. nevetséges. ja, ahogy az iraki népnek is scak szépet és jót adtak. mert a csúnya bajszos bácsi vegyészkedett. aha. ott az igazság! trump a szemedbe mondja. a világ másik felén is védi az amerikai népet, ott is aholnincsenek.
Acosta vasárnap, 09:15
Előzmény: #222  Bpali2
Egy nagy lótúrót.Az orosz-ukrán és a tavaly nyári izrael-íráni hàborúnál is estek mint a kő.A vámháboruról nem is beszélve.
Bpali2 vasárnap, 09:11
Előzmény: #222  Bpali2
Tankeresek
Bpali2 vasárnap, 09:11
Előzmény: #218  Acosta
A kriptók jellemzően menekülő eszközök . Tudom az arany ezüst olaj is zöld lesz . Csak a biztosítók repülősök tabletek logisztikai cégek. piros  .Aztán elkezdhetik árazni az elmaradt kamatvágást .. Zuhannak a bankok .. Első körbe / pár nap / Aztán mi van ha Irán úgy dönt a tengeri kábelek is célpont .. . Én értem de ha ez elhúzódik még 2 kereskedési napig akkor  érdemes elgondolkodni a átmérőjű cashbe verzión . Holnap hozok be tőkét  még az biztos .
Borisz vasárnap, 09:09
Elfogadásról szó sincs, a szó erkölcsi értelmében.
Figyeljük az eseményeket, latolgatjuk a következményeket. Próbálunk tárgyilagosak maradni. Legalábbis a többség, néhány elvakult hozzászólótól eltekintve.
Erkölcsi alapú véleménye valszeg mindannyiunknak van. Gyökeresen különbözőek. Nekem is van. De arról nem is próbálnék senkit sem meggyőzni.

Topik gazda

hekki
hekki
3 2 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek