Kellemes Ünnepeket, fórumozók :)
Ki hány éve regisztrált ide eredetileg? :) (Én 21 éve kb., de sokszor nem írtam és nem is olvastam... összességében évekig...)
2006 augusztus. A nagy októberi forradalom előtt otp-mol első részvényesként. Októberben minden beesett a tüntetés okán. Eladtuk jó mínuszban. Első bukta. 😭 F.om. 😂 Ja! Év végére meg visszamászott minden.
2007 óta, folyamatos olvasója (általam fontosabbnak ítélt topikoknak) és írója vagyok (mtel topik 98 %-ban). Jó pár réginek a különböző új (és még újabb) nickjeit is "ismerem", talán a modiknál is jobban:)
Én se vagyok mai gyerek : D 16 éve, ezzel a regemmel... Viszont ez a második felhasználó nevem... Valamiért újraregisztráltam 2010-ben, de már homályzóna az miértje.... : D
2015 réginek számít? Nekem Bekre Pál és elemes hiányzik, bár jó döntés az is, ha valakinek megjön az esze és abbahagyja a fórumozást. Pénznyelő szerintem itt van, gyanúm szerint _______ nicknéven
Matgab itt is nyomja, de másik nick-en. Én 2009 óta, először tozsdestrategia.hu, majd tozsdeforum.hu, utána stocklandyard.hu, és tozsdefigyelo.hu. A portfolio.hu-t csak olvasgatom inkább, ritkán szólok hozzá. Valaki tudja, hogy mi lehet Arsene Lupin úrral? Nagy daytrader volt.
már nem akartam semmihez hozzászólni, de ez kihagyhatatlan! :) sajnos eltünt pénznyelö, szivacs, bekrepál, exmb, elemes, ..... daxlisgyuszi, sotime, kukker, .... akikre én emlékszem!
Kellemes Ünnepeket, fórumozók :) Ki hány éve regisztrált ide eredetileg? :) (Én 21 éve kb., de sokszor nem írtam és nem is olvastam... összességében évekig...)
Vannak még itt régebbről fórumozók?
Ki hány éve regisztrált ide eredetileg? :) (Én 21 éve kb., de sokszor nem írtam és nem is olvastam... összességében évekig...)