egy olyan zsolti bácsi perel aki szerint nem ő a 'zsoltibácsi'(!) olyanokat akik szintén nem tudják ki a valódi 'zsoltibácsi' így ezzel kapcsoltban kérdéseket(is) fogalmaztak meg az egykori bukott qrmány felé - melyben ott ült egy(-2?) 'nemzsoltibácsi' is.. akkor most erre lehet gombot varrni...☺(?) szvsz de legalább hátha kiderül az eljárásban ki is az igazi 'zsoltibácsi'(?)... mintha az áldozat is ~erre a hétre igérte volna, hogy rámutat az 'igazira'... lehet már erre az eljárásra gondolt(?), ahol majd - mint tanú - esetleg felfedi a kilétét...?? szvsz
Egyik se lesz ott mint a multkori tuntetesen se. Mert ego lenne parszaz ember ele kiallnia Orbannak pl. Kover ader rogan meg kifejezetten kerultek az ilyen fellepeseket.
Én kifejezetten örülök, hogy a fityesz tüntit szervez. Kiderül, hogy hányan mennek el, és hogy a fő tüntiszervezők/tiltakozók közül ki meri odatolni az arcát. Pl. orbánc, kövér, áder, lézer, tóni, stb.
Gyurcsányfóbián most azt érted, hogy megemlítem Gyurcsány nevét? 2006 után soha nem rettegtem attól, hogy választást nyerhetne. Azt viszont szóvá tettem, hogy a puszta jelenléte a közéletben gátolja Orbán legyőzését. Helyesen tette, hogy visszavonult, azt nem értem, mi tartott neki ennyi ideig. A második mondatomban tényeket írtam le.
Azt mondta, hogy MP távollétében egy normálisabb hang jelent meg Vitézy személyében a Parlamentben. Igaza van, lehetne így is működni. Az elszámoltatást és rendszerváltást nem a hangerő és a gyalázkodó stílus biztosítja, hanem a cselekvés. Az pedig elég felemás és hiányos eddig. (Megfigyelhető, hogy a fórumok hangvétele is átveszi MP stílusát. Lehet, hogy ebben ki is fog merülni a nagy változás. De legalább a cirkuszt megkapják a magyarok. Emészthetőbb is az mint a demokrácia.) . Nem sokra tartom Török "egyrészt-másrészt" képességeit - soha nem is idéztem - de hogyan következik ebből a "pedálozás, túltolt kritikával"? Avagy csak anyagi oldalról lehet mindent megközelíteni?
Hogy feléledt mostanában a gyurcsányfóbiád! :)) Az utolsó két mondatoddal egyetértek, az első két bugyutára nem reagálok, de ne erőltesd a nyakatekert nyelvi humort, maradj az egyenes logikai vonalnál! (Legalább akkor amikor nekem címzed a hsz-edet. :)
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260706/torok-gabor-szerint-van-mas-tisza-is-a-parlamentben-847844 ez a 'törökgabor' is de elkezdett pedálozni mostanában... az eddigi bringába úgy tűnhett csurrant-cseppent azért a bindzsi rendszerből nála is...(?) most újra be kellene pedáloznia magát vhogy,(?) keresi még hozzá a megfelelő technikát... jelenleg mintha a ~túltolt(?) kritikát gondolná üdvözítőnek...?☺ szvsz
Te még 2022 után (talán 2024-ig) sem akartál lejönni a gyurcsányos vonalról, pedig ahhoz képest nyilván minden jobb. Gyurcsány nélkül még választást is tudtunk nyerni a sorozatos egyharmad alatti vereségek után. Magyar vagyok, de egyszemélyi vezetés alatt nem érzem jól magam. Következetesen polgár akarok lenni és nem alattvaló. Lépegetünk a teljes értékű demokrácia felé akkor is, ha az emberek jó részét nem érdekli a demokrácia, hiszen leszoktatták róla az alattvalókat.
Nem felhatalmazást adtunk a képviselői hálók szaggatására, hanem áprilisban a mi szavazataink szaggaták szét a hálót. A képviselői mandátumok számába a tisza nem tudott beleszólni. A fidesz is szaggatta a saját töpörödött hálóját és kicserélte az elhasználódott listás hálószemei többségét.
Ha mindent Orbánhoz viszonyítanék akkor nekem is jó lenne a langyos víz. Le kellene már jönni erről a vonalról, mert Orbánhoz képest nyilván minden jobb. Nem nehéz észrevenni, hogy nagyjából MP ugyanazt a vonalat viszi, a víz már langyosodik. Még a képviselőket is ugyanúgy válogatta ki mint Orbán, így bizony jogos a "141 kólás flakon" rájuk is. . De a magyarok csak egyszemélyi vezetés alatt érzik jól magukat - lásd Széky írását, amit korábban idéztem. Vannak azért már ébredő hangok. (Hadházy helyében pedig simán feljelentést tennék Diákhitel ügyben. Az legalább korrekt húzás lenne, nem úgy mint a 3 ciklusos korlátozás. Ami nyilván úgy jött be, hogy "jé, Hadházy még lehetne képviselő, hát tegyünk róla!" . (A következő személyeskedő hsz-edet neked jobb ha figyelmen kívül hagyom. :)
a sok fülkés 'vállalkozó'(?☺) azok akik a ~hétköznapi életben most talán a legjobban 'sírnak'...(? - közéjük tartozol?) meg volt már nekik a kitaposott ösvény, tudták ~mennyivel, hol kell kenni a rendszert ahhoz, hogy az a számukra megfelelően működjön... most ~tanácstalanok, nem látják 'merre hány méter'? A ~normális piaci versenyben meg qrv@ra nem érzik magukat otthon...?☺szvsz
a főpedobindzsizénél nagyobb 'kontraszelektort' nem hordott még a Magyar föld a hátán.. aki minden egyes képviselőt leültetett, kiteregethette előtte a szennyesét, megzsarolhatta a mihez tartás végett és ha letette(?) a 'bindzsi~maffiához' a hűség-esküt(?) akkor ~képviselő lehetett...(?)szvsz A Hadházy egy képviselő a sok közül, most így járt... a ~feltáró munkáját így is végezheti...amit lehet a hatóságok is fognak tudni 'honorálni' (?) - 'oszt jónapot' szvsz
Akkor nyilván a korrupciós háló miatt kellett a 12 éves korlátot szigorítani egy módosítóval, hogy Hadházy se lehessen többet képviselő. Nála ez fokozottan veszélyes ugye? 10 évig volt csak képviselő, tehát nem vonatkozott rá a 12 év, de 3 ciklusban és így már vonatkozik. Nem ezt nevezik személyre szóló törvénykezésnek? (Jelzem, hogy amiket említettél azok kinevezett tisztségek, a képviselőket MI választanánk, ha nem korlátoznának benne. A korrupciót az időkorlát akár növelheti is, de a kontraszelekciót biztosan.)
Már bocsánat, de nálad szerencsétlenebb és szánalmasabb emberrel még életem 65 éve alatt soha nem találkoztam. Ezzel nem sértegetni akarlak, inkább a sajnálatomat szeretném kifejezni. Remélem még van számodra lehetőség a gyógyulásra, ha te is szeretnéd. Én mindenesetre drukkolok neked. Jó egészséget kívánok.
Tehát a kellemetlen kérdésekre nincs válasz, csak a saját narratíva terjesztése megy, válaszolni, önálló gondolatra nem futja. Netán csak nem te is értintett vagy vmelyiben és azért burkolózol inkább hallgatásba/tagadásba? Sokkal könnyebb tagadásban élni, de előbb-utóbb szembe jön a valóság bmennyire fáj is.
Ez nem létezett csak a fideszesek fejében. A hazugságot sokszorosan fizettük meg, mivel a cégek akik viszik hátukon a gazdaságot, sokszoros rezsit fizetett meg velük az átkozott rabló kormány. Ezzel már meg is fizeted a rezsit minden másban. Ráadásul ha ezt nem a számlájukra hízlalására költötték volna hanem tényleges a hálózatok karban tartására, akkor ebben a hőhullámban az ország víz, áram net stb rendszer nem térdelt volna le. De mivel 100-120 éves vezetékek még mindig vannak ne csodálkozzunk ezen. Az átlag se fiatal, sőt.. Van toldozás, foltozás minden a FIDESZBEN CSAK A LÁTSZAT, ÉS A HAZUGSÁG EBBEN IS AZ VOLT. Az elmúlt 16 év árulása rombolása úgy padlóra tette az országot, hogy ebből kilábalni nem lesz egyszerű. A friss közvélemény kutatások további Tisza emelkedést és fidesz csökkenést mutatnak. Hogyha még szét is mennek majd, mert más út nem lesz, és talán a fidesz után 20-30 év múlva jöhet egy másik párt, addig biztosan nem:)) Tisza tuti 8 év minimum:))
azoknak a 'hálóknak' a szaggatásához csak adtunk egy erős felhatalmazást, de még koránt sem lettek elszaggatva... de reméljük ez napról-napra sikerül egyre jobban... pl. ma is. https://www.portfolio.hu/bank/20260706/kapitany-istvan-bejelentette-levaltja-az-exim-vezerigazgatojat-847768 csak így tovább... A 12éves korlát jó opció arra, hogy ha 'megszőtték' is idővel szakadjon... pont a helyi, egyéni képviselőnél lehet inkább tartani a szorosabb kötődéstől ezen hálóhoz... tehát, van logika abban, hogy azok se maradjanak ki... és nem mellékesen az a jelenlegi Tiszásokra is érvényes lesz 12 év múlva... ha nem cserélődnek menet közben...magától lecserélődne a Tisza-parlament jelenlegi ~100%-a...☺? szvsz
Van azért nem kis bája annak, mikor az a vki diktatúrázik, bolsevikozik, komcsizik, aki szembe megy a népakarattal. Megválasztották a Tiszát? Igen. Azok a fideszesek ültek most be a parlamentbe, akiket a nép választott áprilisban? Nem. Orbán jelölte ki azokat, akik beülhettek? Igen. Akkor hol is van/volt diktatúra? Amennyire én tudom (persze lehet rosszul), a diktatúrában 1 ember dönt. Hol látunk/láttunk ilyet, Tisza v. fidesz? Szerinted színtiszta demokrácia volt a fidesz 16 éve alatt, amikor szinte mindenhol inkompetens (Nagy Márton pl.), hozzá nem értő haverok, rokonok, "pártkatonák" ültek vezető pozícióban, haveroknak mentek a Ft 100 és 1000 milliárdok és még napestig lehetne sorolni. Az volt az igazi demokráció, a mostani, meg mikor ezeket a bűnösöket sorra buktatják le és mikor a bűnöst megbűntetik az a diktatúra? Nem következmények nélkül tehet meg bki bmit, mint ahogy láthajtuk a rengeteg csontvázat, amik sorra esnek ki a szekrényből, amiket a fidesz hagyott hátra és a mostani a kommunista idő?A fidesz kormányzása alatti szarságok miért nem zavartak az elmúlt években, miért csak az zavar, ha ezek a stiklik kiderülnek és következményük van most már?
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!