Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 16:37
Előzmény: #6878  euler
Gyurcsányfóbián most azt érted, hogy megemlítem Gyurcsány nevét?
2006 után soha nem rettegtem attól, hogy választást nyerhetne. Azt viszont szóvá tettem, hogy a puszta jelenléte a közéletben gátolja Orbán legyőzését.
Helyesen tette, hogy visszavonult, azt nem értem, mi tartott neki ennyi ideig.
A második mondatomban tényeket írtam le.
euler
euler hétfő, 16:17
Előzmény: #6877  gazmber
Azt mondta, hogy MP távollétében egy normálisabb hang jelent meg Vitézy személyében a Parlamentben. Igaza van, lehetne így is működni. 
Az elszámoltatást és rendszerváltást nem a hangerő és a gyalázkodó stílus biztosítja, hanem a cselekvés. Az pedig elég felemás és hiányos eddig.
(Megfigyelhető, hogy a fórumok hangvétele is átveszi MP stílusát. Lehet, hogy ebben ki is fog merülni a nagy változás. De legalább a cirkuszt megkapják a magyarok. Emészthetőbb is az mint a demokrácia.)
.
Nem sokra tartom Török "egyrészt-másrészt" képességeit - soha nem is idéztem - de hogyan következik ebből a "pedálozás, túltolt kritikával"? Avagy csak anyagi oldalról lehet mindent megközelíteni? 
euler
euler hétfő, 15:47
Előzmény: #6876  Dehogynincs
Hogy feléledt mostanában a gyurcsányfóbiád! :))
Az utolsó két mondatoddal egyetértek, az első két bugyutára nem reagálok, de ne erőltesd a nyakatekert nyelvi humort, maradj az egyenes logikai vonalnál! (Legalább akkor amikor nekem címzed a hsz-edet. :) 
gazmber hétfő, 15:10

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260706/torok-gabor-szerint-van-mas-tisza-is-a-parlamentben-847844
ez a 'törökgabor' is de elkezdett pedálozni mostanában... az eddigi bringába úgy tűnhett csurrant-cseppent azért a bindzsi rendszerből nála is...(?) most újra be kellene pedáloznia magát vhogy,(?) keresi még hozzá a megfelelő technikát... jelenleg mintha a ~túltolt(?) kritikát gondolná üdvözítőnek...?☺ szvsz 
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 14:47
Előzmény: #6874  euler
Te még 2022 után (talán 2024-ig) sem akartál lejönni a gyurcsányos vonalról, pedig ahhoz képest nyilván minden jobb.
Gyurcsány nélkül még választást is tudtunk nyerni a sorozatos egyharmad alatti vereségek után.
Magyar vagyok, de egyszemélyi vezetés alatt nem érzem jól magam. Következetesen polgár akarok lenni és nem alattvaló.
Lépegetünk a teljes értékű demokrácia felé akkor is, ha az emberek jó részét nem érdekli a demokrácia, hiszen leszoktatták róla az alattvalókat.
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 14:39
Előzmény: #6866  gazmber
Nem felhatalmazást adtunk a képviselői hálók szaggatására, hanem áprilisban a mi szavazataink szaggaták szét a hálót. A képviselői mandátumok számába a tisza nem tudott beleszólni. A fidesz is szaggatta a saját töpörödött hálóját és kicserélte az elhasználódott listás hálószemei többségét.
euler
euler hétfő, 14:07
Előzmény: #6872  gazmber
Ha mindent Orbánhoz viszonyítanék akkor nekem is jó lenne a langyos víz. Le kellene már jönni erről a vonalról, mert Orbánhoz képest nyilván minden jobb. 
Nem nehéz észrevenni, hogy nagyjából MP ugyanazt a vonalat viszi, a víz már langyosodik. Még a képviselőket is ugyanúgy válogatta ki mint Orbán, így bizony jogos a "141 kólás flakon" rájuk is.
.
De a magyarok csak egyszemélyi vezetés alatt érzik jól magukat - lásd Széky írását, amit korábban idéztem. Vannak azért már ébredő hangok.
(Hadházy helyében pedig simán feljelentést tennék Diákhitel ügyben. Az legalább korrekt húzás lenne, nem úgy mint a 3 ciklusos korlátozás. Ami nyilván úgy jött be, hogy "jé, Hadházy még lehetne képviselő, hát tegyünk róla!"
.
(A következő személyeskedő hsz-edet neked jobb ha figyelmen kívül hagyom. :)
gazmber hétfő, 13:51
Előzmény: #6871  euler
a sok fülkés 'vállalkozó'(?☺) azok akik a ~hétköznapi életben most talán a legjobban 'sírnak'...(? - közéjük tartozol?) meg volt már nekik a kitaposott ösvény, tudták ~mennyivel, hol kell kenni a rendszert ahhoz, hogy az a számukra megfelelően működjön... most ~tanácstalanok, nem látják 'merre hány méter'? A ~normális piaci versenyben meg qrv@ra nem érzik magukat otthon...?☺szvsz
gazmber hétfő, 13:41
Előzmény: #6871  euler

a főpedobindzsizénél nagyobb 'kontraszelektort' nem hordott még a Magyar föld a hátán.. aki minden egyes képviselőt leültetett, kiteregethette előtte a szennyesét, megzsarolhatta a mihez tartás végett és ha letette(?) a 'bindzsi~maffiához' a hűség-esküt(?) akkor ~képviselő lehetett...(?)szvsz
A Hadházy egy képviselő a sok közül, most így járt... a ~feltáró munkáját így is végezheti...amit lehet a hatóságok is fognak tudni 'honorálni' (?) - 'oszt jónapot' szvsz
euler
euler hétfő, 13:27
Előzmény: #6857  gazmber
Akkor nyilván a korrupciós háló miatt kellett a 12 éves korlátot szigorítani egy módosítóval, hogy Hadházy se lehessen többet képviselő. Nála ez fokozottan veszélyes ugye?
10 évig volt csak képviselő, tehát nem vonatkozott rá a 12 év, de 3 ciklusban és így már vonatkozik. Nem ezt nevezik személyre szóló törvénykezésnek?
(Jelzem, hogy amiket említettél azok kinevezett tisztségek, a képviselőket MI választanánk, ha nem korlátoznának benne. A korrupciót az időkorlát akár növelheti is, de a kontraszelekciót biztosan.)
sasa44 hétfő, 12:46
Előzmény: #6852  kenyeres2

Már bocsánat, de nálad szerencsétlenebb és szánalmasabb emberrel még életem 65 éve alatt soha nem találkoztam.
Ezzel nem sértegetni akarlak, inkább a sajnálatomat szeretném kifejezni.
Remélem még van számodra lehetőség a gyógyulásra, ha te is szeretnéd. Én mindenesetre drukkolok neked.
Jó egészséget kívánok.
rookie654
rookie654 hétfő, 12:23
Előzmény: #6864  kenyeres2
Tehát a kellemetlen kérdésekre nincs válasz, csak a saját narratíva terjesztése megy, válaszolni, önálló gondolatra nem futja. Netán csak nem te is értintett vagy vmelyiben és azért burkolózol inkább hallgatásba/tagadásba? Sokkal könnyebb tagadásban élni, de előbb-utóbb szembe jön a valóság bmennyire fáj is.
Vackoros hétfő, 12:12
Előzmény: #6852  kenyeres2
Ez nem létezett csak a fideszesek fejében. A hazugságot sokszorosan fizettük meg, mivel a cégek akik viszik hátukon a gazdaságot, sokszoros rezsit fizetett meg velük az átkozott rabló kormány. Ezzel már meg is fizeted a rezsit minden másban. Ráadásul ha ezt nem a számlájukra hízlalására költötték volna hanem tényleges a hálózatok karban tartására, akkor ebben a hőhullámban az ország víz, áram net stb rendszer nem térdelt volna le. De mivel 100-120 éves vezetékek még mindig vannak ne csodálkozzunk ezen. Az átlag se fiatal, sőt.. Van toldozás, foltozás minden a FIDESZBEN CSAK A LÁTSZAT, ÉS A HAZUGSÁG EBBEN IS AZ VOLT. Az elmúlt 16 év árulása rombolása úgy padlóra tette az országot, hogy ebből kilábalni nem lesz egyszerű. A friss közvélemény kutatások további Tisza emelkedést és fidesz csökkenést mutatnak. Hogyha még szét is mennek majd, mert más út nem lesz, és talán a fidesz után 20-30 év múlva jöhet egy másik párt, addig biztosan nem:)) Tisza tuti 8 év minimum:)) 
gazmber hétfő, 12:00
Előzmény: #6859  Dehogynincs

azoknak a 'hálóknak' a szaggatásához csak adtunk egy erős felhatalmazást, de még koránt sem lettek elszaggatva... de reméljük ez napról-napra sikerül egyre jobban...
pl. ma is. https://www.portfolio.hu/bank/20260706/kapitany-istvan-bejelentette-levaltja-az-exim-vezerigazgatojat-847768 ; csak így tovább...
A 12éves korlát jó opció arra, hogy ha 'megszőtték' is idővel szakadjon...
pont a helyi, egyéni képviselőnél lehet inkább tartani a szorosabb kötődéstől ezen hálóhoz... tehát, van logika abban, hogy azok se maradjanak ki... és nem mellékesen az a jelenlegi Tiszásokra is érvényes lesz 12 év múlva... ha nem cserélődnek menet közben...magától lecserélődne a Tisza-parlament jelenlegi ~100%-a...☺? szvsz 
kenyeres2
kenyeres2 hétfő, 11:38
Előzmény: #6863  rookie654
131 KÓLÁS FLAKON!!!Hajrá ÁRADJON!
rookie654
rookie654 hétfő, 11:24
Előzmény: #6862  kenyeres2
Van azért nem kis bája annak, mikor az a vki diktatúrázik, bolsevikozik, komcsizik, aki szembe megy a népakarattal. Megválasztották a Tiszát? Igen. Azok a fideszesek ültek most be a parlamentbe, akiket a nép választott áprilisban? Nem. Orbán jelölte ki azokat, akik beülhettek? Igen. Akkor hol is van/volt diktatúra? Amennyire én tudom (persze lehet rosszul), a diktatúrában 1 ember dönt. Hol látunk/láttunk ilyet, Tisza v. fidesz? Szerinted színtiszta demokrácia volt a fidesz 16 éve alatt, amikor szinte mindenhol inkompetens (Nagy Márton pl.), hozzá nem értő haverok, rokonok, "pártkatonák" ültek vezető pozícióban, haveroknak mentek a Ft 100 és 1000 milliárdok és még napestig lehetne sorolni. Az volt az igazi demokráció, a mostani, meg mikor ezeket a bűnösöket sorra buktatják le és mikor a bűnöst megbűntetik az a diktatúra? Nem következmények nélkül tehet meg bki bmit, mint ahogy láthajtuk a rengeteg csontvázat, amik sorra esnek ki a szekrényből, amiket a fidesz hagyott hátra és a mostani a kommunista idő?A fidesz kormányzása alatti szarságok miért nem zavartak az elmúlt években, miért csak az zavar, ha ezek a stiklik kiderülnek és következményük van most már? 
R00
R00 hétfő, 10:47
Előzmény: #6858  kenyeres2

Már UNOKA IS :-)))
BAYER ZSOLT NÁCI ÉS VÉRKOMCSI ELŐDEI
FIDESZ ALAPÍTÓ
ERRE VARRJON GOMBOT.
UNOKA B+ Orbán apja MSZMP párttitkár

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4