Ha már komcsik, 90 óta egytelen kormány volt melynek minden tagja komcsi előéletű volt az a fidesz 2010-es kormány. Az ősfidesz minden tagja komcsi bölcsőből jött és Soros támagtással lettek akik. Pont.
Én sem kaptam semmit, amikor az én gyerekeim kicsik voltak. Most akkor mi van? "UNOKÁKÉRT ÉLETEMET FELÁLDOZOM. " Nagy szavak... Csak nem háborúzni akarsz? Mert máshogy hogy áldoznád fel az életed, csak kérdezem.
Kezdődjön a hét! A Magyar Társadalomkutató legfrissebb felmérése szerint:FIDESZ 51 % - TISZA 39 % Nincs megállás, megyünk tovább!Mi Hazánk csak 5%%!!Figyeljünk.
Mégis mire gondolsz kedves barátom? Nekem már most több mint 50 év munkaviszonyom van és még dolgozom, mint családos ember.. Becsületesen felneveltem két gyereket, a lányomnak már négy gyermeke van. Milyen rosszat akarok és kinek? Te magadnál vagy?
A jogállam helyreállítása nélkül kizárt a tartós gazdasági fejlődés, csak további leszakadás jöhet belőle. Régi lemez már, de jogállam nélkül egyszerűen nincs jólét. Erről is szól ez a lista. Joggal nem lehet jóllakni, de ha nincs, nem lesz mivel ... /Vakmajom/ -euler- (2024. 11. 12. 13:15)
"Az ukrán sajtó arról ír (az ukrán!), hogy hazánk átadhatja harci gépeit a választások után, ha nem a Fidesz győz.". Vagy nem! Na ismét adott az egyetlen "megbízható" hírforrás /Mandíner/, a szarnak egy pofont. Szerintem meg ha nem a Tisza győz, a választások után a fidesz átadhatja a harci gépeit Ukrajnának jó pénzért. Erről ennyit...
Nagy cikk 2010-26 fidesz "eredménye." https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260127/szamvetes-merlegen-az-elmult-masfel-evtized-magyar-gazdasagpolitikaja-812680 A legfontosabb a gazdaság, minden attól függ: eü, okatás, kultúra, jóllét, stb,. 2010 óta eu közepéről leestünk az eu aljára. Ennek kéne lenni a legnagyobb ütőkártyának, de nem: sokszor megy a szarmasszírozás, stb.
Igaz, még csak most leszek 65 éves pár hónap múlva, hogy is érthetném? Vajon mi történhetett veled 18 éves korodban? Megrontott egy komcsi párttitkár? Azt tudod, hogy Orbántól, Áderen keresztül Kövérig mind KISZ- es és MSZMP-s volt? Szóval egyszerűsítve "kommunisták"?
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!