Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Ennek azért szigorú feltételei vannak. Akkor díjmentes a normál értékpapírszámla vezetése az év végéig, ha 2026.02.09-én nem volt ilyen számlád, és online nyitod az újat. Ha megszünteted év közben, akkor az utolsó tört negyedév díját kifizettetik.
Ha valaki előfizet a revoultra és ott a business csomagot válassza az 48ezer HUF/év /12 = 4000 HUf/hó!! Ezért jár havi 10 (!!) ingyen kereskedés + EU és USA részvények és egyre bővülő kínálat, brutál gyors kereskedés és kötések. Erre az otp elkér számlavezetési díjakat + 2400 HUf BÉt/Hó és ha usaban kereskednél az havi 6 USD kb. 2000 HUf/hó + ha euban azaz német tőzsdén az havi 10 EUR/hó kb. 3500 Huf/hó = durván 8000 ezer forint / hó, úgy, hogy egy kajli, háci szar még mindig a sinlge és tele problémákkal. Ezt így itt hagynám az illetékeseknek jah és már a Revoluthoz is jár a magyar számla. Korábban pedig a német tőzsde benne volt az árban... totál vakvágányon vannak, az elmúlt 7 hónap kereskedési hibáit már nem is hozom fel. Gratulálok otpnek.
Időközben lepapírozták visszamenőleg. Most úgy néz ki, hogy már szerdától kezdve hivatalosan is elérhető volt a Nasdaq és a NYSE is 0,3%, minimum 3 USD kötési díjért. A 15 perces késleltetett árfolyam díjmentes, valósidejű árfolyam-szolgáltatás havi 6 USD. Kereskedésre market időszakban van lehetőség (magyar idő szerint 15:30 és 22:00 közt), pre- és after market elérés nincs.
Olyan, mintha véletlen kiengedték volna a a felhasználóknak ezt a fejlesztést. Se reklám, se lepapírozva nincs. De legalább van. Végre. Kérdés milyen minőségben fog működni.
Nálam is látszanak, a kondíciós listában viszont továbbra is csak BÉT és Xetra szerepel. Így vagy nem működhet a kereskedés, vagy működik, és ha kötési díjat számít fel a rendszer, akkor azt érdemes panasz keretében visszaigényelni, mivel a díjtételek közt nem szerepel, hogy ennek van díja.
Sziasztok. Otp Tbsz rendszerénél van stop loss funkció? Valamilyen plusz opciót kell-e igényelni, ha német vagy amerikai? részvényeket is vennék rajta?.
akkor meg se lehet rendelni a könyvet. azt írja ki, hogy erre a szolgáltatásra nem vagyok jogosult. És fáradjak be a személyes ügyfélszolgálatra. (ahonnan meg elhajtottak, mert fogalmuk nincs az egészről. )
Csak találgatni tudok, de korábbi fórumozó írta, hogy normál értékpapír számla nélkül nem tud előfizetni realtimera, neki csak tbsz számla volt. Lehetséges, hogy nálad is ez a helyzet?
Sziasztok! Állandóan azt írja ki nekem, hogy a megbízás rögzítése sikertelen. Volt már másnak ilyen? Egész délután nem tudok megbízást megadni. Már újraindítottam a telefont, töröltem az app tárhelyét. Semmi sem segített. :(
Sziasztok! Mi lehet , hogy nem látom a piaci mélységet? A valós idejű kereskedést se! Idáig minden rendben volt már 2 napja rámegyek az előfizetésre végigzongorázom és írja hogy feldolgozás alatt van várni kell ! De már 2 napja!
Sziasztok, valaki meg tudná mondani, hogy az OTP SingleMarketen mekkora a spread EURHUFban? Gondolkodom azon, hogy a lakossági számlám mellé nyitnék egy OTP SM-et időszakos euro-forint ide-oda váltogatásra, de nem tudom mekkora a távolság eladási és vételi árban a középárfolyamhoz képest, tehát hogy megéri-e. (szomorúan olvasom amúgy, hogy mennyire rossz véleménnyel vagytok a platformról)
Hasonló tapasztalat, nem tudom mire alkalmas, de kereskedésre nem, legalább is kiszámíthatatlan. Már megint nem működik! Nem is értem miért vagyok még itt :(
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni