Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Be tudtam lépni, de eddig mindig google chrome böngészőn keresztül léptem be és nem volt probléma, most viszont a chrommal nem tudok belépni. A Firefox-al viszont simán belétem.
Az arfolyamnal latom az aktualis a chart nezetben visozmt 15p kesleltett van ma. Tegnap meg jo volt. Nektek is? Elkezdtek visszakapcsolni akesleltetest?
Nekem is beragadt eladási megbízásom részvényre és certifikátra is. A panaszt telefonon felvették és továbbították; és most teljesültek is az eladási megbízások. Ami talán ennél fontosabb, hogy van végre készletpárosítás!! Lehet én maradtam le, de nem láttam erről semmilyen kommunikációt. Most viszont az eladásnál beállítható a FIFO mellett a LIFO, HIFO és LOFO is. Kellett hozzá 4 hónap, de csak megugrották a feladatot..
Ugyanez van nekem is. Én tudtam beszélni velük. Azt mondta a hölgy,hogy utánanéz . Most visszahívott. Dolgoznak a hibán. De most jelzett a rendszer nekem hogy a megbízás teljesült.
Én sem tudok kereskedni applikáción. Azt írja hogy "beadásra vár a fedezetfoglalás már megtörtént, a megbízás a tőzsde nyitásra várakozik". Persze az ügyfélszolgálat nem elérhető.....
Az a poén, h mikor pár hete beszéltem egy ügyintézővel azt mondta Chromera optimalizált a cucc, azt érdemes használni. Tegnap, mikor mondom a másiknak, h mi van és hogy mit mondott kolléganő, szegény nem tudott már mit mondani, csak, h akkor marad az app és az Edge, ha az működik, ő pedig jelzi a problémát az illetékes kollégák felé. Nem irigylem azért őket, mert amit kapnak tőlünk felhasználóktól a sok hiba miatt és ők pont nem tehetnek róla, mert csak a panaszokat veszik fel. Az már tényleg más kérdés, ahogy te is mondod, h nem tudom kinek a sara ez az egész, mármint, h ki alkalmazta ezeket a "szakikat" és ki hagyta jóvá, h ez a cucc ebben a formában kijöhessen. Jobb helyeken az ilyen embernek másnap már nem kell bemennie dolgozni.
A vírusírtó biztonságos pénzügyek programja miatt csak chrome-ot tudok használni. Lehet, hogy az OTP-nek le kellene cserélni a fejlesztőit olyan szakemberekre akik értenek is az informatikához.
Nem csak Chromeról, másról sem nagyon. Marad mára is az Edge, mint tegnap :( Hiba jelezve azért ma is, h érezzék a törődést, ha már lassan úgyis napi szinten beszélgetünk :D
Nem azért, h védjem őket, mert nem tisztem, de foglalkoznak a problémákkal. Engem már többször is visszahívtak - legutóbb ma beszéltem egy ügyintézővel - 3 nappal ezelőtti mailemet is említette, h látta, bár egy korábbi panasz miatt hívott ma vissza. Ha már beszéltünk, a mai belépési probléma is meg lett említve, - bár azt is jeleztem mailben reggel - azt is továbbította az illetékeseknek. Kérte, h ha majd be tudok lépni küldjek képernyőmentést azzal kapcsolatban, ami miatt eredetileg hívott, h azt is tudja továbbítani. Korábban jeleztem feléjük, h jó lenne, ha a készletpárosítás nem csak a beállításokban lenne választható, hanem, mikor el akar adni az ember, akkor abban az ablakban is ki lehessen választani, h melyik rv-t akarom eladni, az is működik már. Van min javítani, ez nem is kérdés, de ezt így azért nem lehet mondani sztem, h nem foglalkoznak az emberrel. Az ügyintézőket, akikkel beszélünk v. fogadják a panaszos maileket hiába csesztetjük, ők csak továbbítják a problémát az illetékeseknek és amit nekik mondanak, azt tudják nekünk is mondani, mivel ők nem IT-sek. Nekem is mondott az egyik korábban olyat, h használjak Chrome-ot, mert arra van optimalizálva, erre tessék, ma csak Edge műxik.
Sziasztok! Valaki tapasztal olyan hibát a Singlemarket app 3000-es hibakód kiírja és nem enged be Már egy hete ezt csinálja az mobil app.. Válaszokat köszönöm
Akkor viszont nem vágom, h engem miért nem léptet ki, ha többeteket meg igen. Na nem mintha hiányozna, jó nekem így, h reggel belépek 1x, este meg ki, minden esetre fura.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni