Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Sziasztok! A hibakód mail napig fen áll nem lehet belépni! Azt mondták kínai telefonon nem működik de Samsung Galaxyn sem futt az app ugyan az a 3000.es hiba kódot dobja fel minden nap reklamálok felháborító .
Be tudtam lépni, de eddig mindig google chrome böngészőn keresztül léptem be és nem volt probléma, most viszont a chrommal nem tudok belépni. A Firefox-al viszont simán belétem.
Az arfolyamnal latom az aktualis a chart nezetben visozmt 15p kesleltett van ma. Tegnap meg jo volt. Nektek is? Elkezdtek visszakapcsolni akesleltetest?
Nekem is beragadt eladási megbízásom részvényre és certifikátra is. A panaszt telefonon felvették és továbbították; és most teljesültek is az eladási megbízások. Ami talán ennél fontosabb, hogy van végre készletpárosítás!! Lehet én maradtam le, de nem láttam erről semmilyen kommunikációt. Most viszont az eladásnál beállítható a FIFO mellett a LIFO, HIFO és LOFO is. Kellett hozzá 4 hónap, de csak megugrották a feladatot..
Ugyanez van nekem is. Én tudtam beszélni velük. Azt mondta a hölgy,hogy utánanéz . Most visszahívott. Dolgoznak a hibán. De most jelzett a rendszer nekem hogy a megbízás teljesült.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni