Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kockaveto1 péntek, 21:31
na most olvastam vissza. jobban is jártam, hogy nem tudtam belépni. 
tmike péntek, 19:42
Előzmény: #2077  benji60
Akkor jól emlékeztem 
benji60 péntek, 19:26
Előzmény: #2074  tmike
Amikor bejött, elég primitíven csak a beállításoknál lehetett előre beállítani a készletpárosítást.
kockaveto1 péntek, 16:50
Előzmény: #2075  kockaveto1
na, bejött. na de azért ez is nonszensz, hogy a honlapjuk se volt elérhető kb egy órán át...és akkor még meg se próbáltam belépni, nemhogy kereskedni.
kockaveto1 péntek, 16:10
sziasztok! Nekem nem elérhető  az oldal se. Probléma az oldal megkeresésekor. Másnak? 
tmike péntek, 13:31
Előzmény: #2073  cort
Igazad van. Abban nem vagyok biztos hogy amikor ez bejött akkor is így volt-e,de megnéztem most így van valóban. Kösz a helyesbítést.
cort péntek, 13:27
Előzmény: #2072  tmike
Nem csak a beállításoknál, az eladásnál is kiválaszthatod.
tmike péntek, 13:25
Előzmény: #2069  nyehuma
Úgy,hogy előre be kell állítanod a beállításokban. Nem pedig közvetlen az eladásnál választod ki.
jofej péntek, 13:22
Előzmény: #2068  Ecnedam
Be tudtam lépni, de eddig mindig google chrome böngészőn keresztül léptem be és nem volt probléma, most viszont a chrommal nem tudok belépni. A Firefox-al viszont simán belétem.
nyehuma péntek, 13:03
Az arfolyamnal latom az aktualis a chart nezetben visozmt 15p kesleltett van ma. Tegnap meg jo volt.
Nektek is? Elkezdtek visszakapcsolni akesleltetest?
nyehuma péntek, 13:01
Előzmény: #2066  tmike
Ezt hogy erted?
Ecnedam
Ecnedam péntek, 12:03
Előzmény: #2067  jofej
nekem működik, kereskedni is sikerült
jofej péntek, 11:37
Én 10 óra óta próbálok belépni SM-be, de nem történik semmi, még belépő kódot sem küld. 
tmike péntek, 10:25
Előzmény: #2064  CsLaci
Készletpárosítás kb 2-3 hete van. Bár nem pontosan úgy működik mint a direktnél ,de van.
cort péntek, 10:20
Úgy látom megjavult.
CsLaci péntek, 10:14
Előzmény: #2063  tmike
Nekem is beragadt eladási megbízásom részvényre és certifikátra is.
A panaszt telefonon felvették és továbbították; és most teljesültek is az eladási megbízások.
Ami talán ennél fontosabb, hogy van végre készletpárosítás!!
Lehet én maradtam le, de nem láttam erről semmilyen kommunikációt.
Most viszont az eladásnál beállítható a FIFO mellett a LIFO, HIFO és LOFO is. Kellett hozzá 4 hónap, de csak megugrották a feladatot.. 
tmike péntek, 10:06
Előzmény: #2059  Newbie23
Ugyanez van nekem is. Én tudtam beszélni velük. Azt mondta a hölgy,hogy utánanéz . Most visszahívott. Dolgoznak a hibán. De most jelzett a rendszer nekem hogy a megbízás teljesült. 
rookie654
rookie654 péntek, 10:06
Előzmény: #2061  Lili
Ezzel nem lehet vitatkozni (nem mintha egyébként akarnék)
Lili péntek, 10:04
Előzmény: #2057  rookie654
Az ország legnagyobb bankja, a Bét legjelentősebb vállalata, ez nem látszik meg a keresdedési felületén. Lehetne kicsit igényesebb.
Manufacere
Manufacere péntek, 10:00
Én sem tudok kereskedni applikáción. Azt írja hogy "beadásra vár a fedezetfoglalás már megtörtént, a megbízás a tőzsde nyitásra várakozik".
Persze az ügyfélszolgálat nem elérhető.....
Newbie23 péntek, 09:54
Már 50 perce vonják vissza a megbízásom, természetesen amit a vételnél lefoglalt nem tudom használni :)
cort péntek, 09:28
Előzmény: #2056  Wolfalfa74
Igen, amit visszavonnék, az visszavonásra vár, amit eladnék az beadásra vár, nem hajtódnak végre a megbízások.
rookie654
rookie654 péntek, 09:26
Előzmény: #2055  Lili
Az a poén, h mikor pár hete beszéltem egy ügyintézővel azt mondta Chromera optimalizált a cucc, azt érdemes használni. Tegnap, mikor mondom a másiknak, h mi van és hogy mit mondott kolléganő, szegény nem tudott már mit mondani, csak, h akkor marad az app és az Edge, ha az működik, ő pedig jelzi a problémát az illetékes kollégák felé. Nem irigylem azért őket, mert amit kapnak tőlünk felhasználóktól a sok hiba miatt és ők pont nem tehetnek róla, mert csak a panaszokat veszik fel. Az már tényleg más kérdés, ahogy te is mondod, h nem tudom kinek a sara ez az egész, mármint, h ki alkalmazta ezeket a "szakikat" és ki hagyta jóvá, h ez a cucc ebben a formában kijöhessen. Jobb helyeken az ilyen embernek másnap már nem kell bemennie dolgozni. 
Wolfalfa74
Wolfalfa74 péntek, 09:26
Nektek is szarako..k ! Nem tudok beadni megbízást! 
Lili péntek, 09:20
Előzmény: #2054  rookie654
A vírusírtó biztonságos pénzügyek programja miatt csak chrome-ot tudok használni. Lehet, hogy az OTP-nek le kellene cserélni a fejlesztőit olyan szakemberekre akik értenek is az informatikához.
rookie654
rookie654 péntek, 09:08
Előzmény: #2053  Lili
Nem csak Chromeról, másról sem nagyon. Marad mára is az Edge, mint tegnap :( Hiba jelezve azért ma is, h érezzék a törődést, ha már lassan úgyis napi szinten beszélgetünk :D 
Lili péntek, 08:53
Chrome alatt továbbra sem lehet belépni. Köszi OTP!
Donqatto
Donqatto csütörtök, 23:14
Előzmény: #2051  Donqatto
Megérdemlik :) Felelősségvállalás...ööö izé
Donqatto
Donqatto csütörtök, 23:13
Felelősségvállalás, fenntarthatóság, felelős vállalatirányítási díj: OTP Bank Nyrt.
cort csütörtök, 14:29
Előzmény: #2047  Okina
Telefonon ritkán használom, de ott nem szokott gond lenni, most is működik. Pedig kínai teló. :)
rookie654
rookie654 csütörtök, 14:28
Előzmény: #2047  Okina
Nem azért, h védjem őket, mert nem tisztem, de foglalkoznak a problémákkal. Engem már többször is visszahívtak - legutóbb ma beszéltem egy ügyintézővel - 3 nappal ezelőtti mailemet is említette, h látta, bár egy korábbi panasz miatt hívott ma vissza. Ha már beszéltünk, a mai belépési probléma is meg lett említve, - bár azt is jeleztem mailben reggel - azt is továbbította az illetékeseknek. Kérte, h ha majd be tudok lépni küldjek képernyőmentést azzal kapcsolatban, ami miatt eredetileg hívott, h azt is tudja továbbítani. Korábban jeleztem feléjük, h jó lenne, ha a készletpárosítás nem csak a beállításokban lenne választható, hanem, mikor el akar adni az ember, akkor abban az ablakban is ki lehessen választani, h melyik rv-t akarom eladni, az is működik már. Van min javítani, ez nem is kérdés, de ezt így azért nem lehet mondani sztem, h nem foglalkoznak az emberrel. Az ügyintézőket, akikkel beszélünk v. fogadják a panaszos maileket hiába csesztetjük, ők csak továbbítják a problémát az illetékeseknek és amit nekik mondanak, azt tudják nekünk is mondani, mivel ők nem IT-sek. Nekem is mondott az egyik korábban olyat, h használjak Chrome-ot, mert arra van optimalizálva, erre tessék, ma csak Edge műxik. 
Donqatto
Donqatto csütörtök, 14:25
App nekem működik, de én sem tudok PC-n belépni
Okina csütörtök, 14:12
Nem is foglalkoznak vele már minden nap reklamálók azt mondják kínai telefonon nem működik lol..
Nem lehet használni 
Gáz nagyon 
olimpia csütörtök, 13:26
A mobil alkalmazás se működik
Csocsesz csütörtök, 12:54
Előzmény: #2043  Okina
Szia! Nálam ugyanez a probléma,a 3000-es hibakód! Már többször jeleztem telefonáltam emailt is írtam ,képernyő fotót is készítettem. 
fabicsek
fabicsek csütörtök, 12:53
Ha az edge böngészőn indítom a singlemarketet akkor működik!!! 
Okina csütörtök, 12:36
Sziasztok!
Valaki tapasztal olyan hibát a Singlemarket app 3000-es hibakód kiírja és nem enged be
Már egy hete ezt csinálja az mobil app..
Válaszokat köszönöm 
Zozo12 csütörtök, 11:14
Előzmény: #2039  rookie654
Telon
rookie654
rookie654 csütörtök, 11:14
Előzmény: #2040  Bence
Akkor viszont nem vágom, h engem miért nem léptet ki, ha többeteket meg igen. Na nem mintha hiányozna, jó nekem így, h reggel belépek 1x, este meg ki, minden esetre fura.

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek