Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Korábbi bejelentésem miatt hívtak telefonon és már nem az 1. ügyintéző volt, aki meglepődött, mikor szóba került az automatikus kiléptetés (ezzel kapcsolatos volt a korábbi bejelentésem) hogy inaktivitás után nem dob ki automatikusan a rendszer pár perc elteltével. Tapasztalt már egyébként vki olyat, h ha csak a háttérben fut a SM v. éppen csak nézi az árfolyam alakulást, de nem csinál semmit, akkor kilépteti a rendszer néhány perc után?
Akkor én kivételt képezek, mert én Operát használok és azzal sem megy, pedig frissítés sem volt az elmúlt napokban, tegnap meg még tudtam használni gond nélkül
Az a fasza. Nekem legutóbb, mikor telefonon beszéltem velük másik hiba miatt, akkor azt mondták chromot használjak mindenképp, mert arra van optimalizálva, más böngészőkkel nem stabil :D
Nálatok működik ez a fos? Én már vagy 20 perce nem tudok belépni. Hiába írom be az sms kódot, nem lép tovább a kezdőoldalról. A mobilos verzió működik, de a webes nem.
tranzakciós listát ha frissíted látni mi a real legrosszabb esetben is . Persaze van hogy beakad a normál árfolyam , de azzal ki tudok békülni. Nyilván jobb lenne ha folyamatosan frissülne. Viszont engem jelenleg csak a tranzakciós lista érdekel, mert anélkül csak akkor tudom megmondani az ez évi eredményemet ha manuálisan mindent vezetek. Vagy a jelenlegi befektetéshez tartozó helyzetet is .....
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni