Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
O1Gci ma, 14:08
Singlemarket kiléptetett (reggel óta bennt voltam) és nem tudok visszalépni percek óta.
Remélem élete végéig csuklik akinek ebben az egész trágyában szerepe van.
kockaveto1 ma, 13:36
Előzmény: #1625  Zsugabubi
Szia! megoldódott a problémád? Nekem van előfizetés a menüben, de azt írja, nem vagyok rá jogosult. agyam eldobom. 
herlas ma, 13:22
Előzmény: #1656  Toka
Köszi, akkor majd megpróbálom így. Az új netbankban üzenetet se enged küldeni, csak a gépi chat megy.
Toka ma, 13:15
Előzmény: #1655  herlas
A kozponti számiot hivtam..+3613666666....személyi adatokat egyezteti...kartyaadatok....azt beállitja hogy mennyi s az a nap vegéig él.
herlas ma, 13:10
Előzmény: #1652  Toka
Köszönöm a válaszokat. Telefonon kit kell hívni a keretemeléshez, telekód kell hozzá? Mert az nincs.
keeper ma, 13:00
Előzmény: #1638  Alice
"- Bankunk az elmúlt 5 évben párhuzamosan üzemeltette az új és a régi internetbank szolgáltatásokat, pontosan azon ügyfeleire gondolva, akik kitartottak a jól megszokott felület mellett."
Na jó, de a singlemarket baromira nem 5 éve ment, hanem esetleg 5 hónapja és utána már kis is húzták az ember alól a talajt, méghozzá nagyon durván...
"-Folyamatosan dolgoznak azon, hogy minél több igénynek megfeleljen, sajnálatos módon valamennyi igényt nem tudunk teljesíteni."
Rohadt nehéz megugrani, csak azok a funkciók kellenek, amik a régi otpdirekt, illetve direktbróker felületen is már megvoltak... úgylátszik az újhullámos fejlesztőcsapat képességeit ez meghaladja.
Cipő már megénekelte:
"Hülyének néznek minket, azt gondolom..."
kockaveto1 ma, 12:42
Előzmény: #1652  Toka
köszi, jó tudni. 
Toka ma, 12:40
Előzmény: #1651  kockaveto1
Telefonon lehet kérni hogy a tranzakcio erejéig emeljék meg.Pár napja utaltam pár m-et...rendben volt igy a telos megoldással.
kockaveto1 ma, 12:34
Előzmény: #1650  herlas
fizetési kérelem biztos működik. viszont csak napi 1 milliót enged az OTP.
herlas ma, 11:56
Más téma, de OTP számla: qvik kérelem az otp számláról történő kifizetésre működik a gyakorlatban? 
Saját számlák között is indítható ilyen megbízás (például KH-s számlámra szeretnék áttenni az OTP-sből)?
mcbull ma, 11:53
Előzmény: #1648  O1Gci
Igen,mert nem ártana kereskedni is néha!
O1Gci ma, 11:40
Előzmény: #1646  cort
Én idénre hagytam a váltást (valszeg Erste,megint),mert nem voltam hajlandó tavaly már ezen is idegeskedni.
Én most 6 éve vagyok itt,de elötte a céges számlám is itt volt 13 évig.
Ez a felület így szar.
Váltani kell,nem belenyugodni szerintem.
Gyűlölöm,ha hülyének néznek vagy semmibe vesznek a pénzemért ráadásul.
horti321
horti321 ma, 10:54
4 nap leállás és még egy új app (android) verzióra sem futotta. A felhasználói felület szerintem változatlan. Kíváncsi lennék mit tettek 4 napig?!
cort ma, 10:48
Előzmény: #1640  O1Gci
Én három reklamációból egyre kaptam választ. A másodikra visszaírtak emailben, hogy postai úton küldik a választ (wtf???), de ennek már két hete, és az sem érkezett meg. Abban az egy szem válaszban pedig tényleg nem volt semmi értelmes. Leírták, hogy új rendszert vezettek be, ami nem az előző utódja, így egyelőre nincs lehetőség azokra, amiket hiányolok belőle. A legdurvább, hogy az egészet az ügyféligényekkel próbálták magyarázni. Ezek szerint sok olyan ügyfelük volt, akik kértek egy használhatatlan szar rendszert a működő helyett. Egészen elképesztő, hogy hová süllyedt az OTP ügyfélkezelésben. Szerintem itt már nem lesz különösebb fejlesztés, nagyjából a kész rendszer látható. A készletpárosítást biztos rendberakják egyszer, és talán lesz pár lekérdezési lehetőség, de ennyi. Marad a webáruház szerű fancy felület, kit érdekel, hogy praktikus-e, vagy sem. Már nincs szükségük mindenáron a kisbefektetők tőzsdei nyűgjeire, van elég pénzük így is, szóval szerintem nincs itt több látnivaló. Nem akartam felszámolni bő 30 évnyi OTP-s múltat, de úgy látszik tényleg muszáj lesz. 
Alice ma, 10:41
Előzmény: #1640  O1Gci
Minden reklamációmra válaszoltak, de ilyen hosszú, 3 oldalas levelet még nem kaptam.
5 év alatti fejlesztésnek ennyi az eredménye? És nem kell, hogy ugyanazt tudja, mint az előző?
Tényleg nem kell, de azok a funkciók alapján lehet kereskedni és ezt a mostani nem tudja.
joocukor ma, 10:27
Előzmény: #1643  popeye167
Hát a webes felület továbbra is szar. Azért pedig nem fogok új telefont venni, mert a t. otp-s fejlesztők lusták arra, hogy az applikációjuk mondjuk 9-es verzióig visszamenőleg fusson Androion.
popeye167 ma, 10:20
Előzmény: #1641  popeye167
Meggyógyult! :) 
joocukor ma, 10:20
Eddig csak az értékpapír területen látszott, de úgy tűnik, a lakossági folyószámla-elérés terén is úgy döntött az OTP, hogy leépíti az elektronikus szolgáltatást. Ők tudják, miért.
popeye167 ma, 10:18
Előzmény: #1639  O1Gci
Nekem már telefonon is technikai hibát ír.
O1Gci ma, 10:13
Előzmény: #1638  Alice
Nekem már kettő reklamációra is jött válasz tavaly.Különösebben nem magyarázkodnak csak hülyének néznek benne.
A könyv hiányára csak annyit írtak pl.,hogy most már van.
Semmi olyan,hogy bocsi hogy 3 hétig nem volt.
Szar emberek részemről!
O1Gci ma, 10:07
Előzmény: #1637  joocukor
Én a telómon néztem épp meg.
Ott mutatja.
És a feleségemét is.
Alice ma, 10:04
Sziasztok!
Sokadik reklamációmra most egy 3 oldalas elnézést kérő, inkább magyarázkodó levelet kaptam a napokban.(Ilyen hosszút még nem küldtek.)
Ami a lényeg és számomra megdöbbentő volt az írásukban :
- Bankunk az elmúlt 5 évben párhuzamosan üzemeltette az új és a régi internetbank szolgáltatásokat, pontosan azon ügyfeleire gondolva, akik kitartottak a jól megszokott felület mellett.😂
- Az új felület nem jogutódja az OTPdirekt szolgáltatásoknak, így nem szükséges azokkal a funkciókkal rendelkeznie, mint az előzőnek. 
-Folyamatosan dolgoznak azon, hogy minél több igénynek megfeleljen, sajnálatos módon valamennyi igényt nem tudunk teljesíteni.
Én nagy változást a 4 napos leállás után sem látok. 
joocukor ma, 10:02
OTP internetbank (nem Singlemarket!) ismét : "A portfóliód technikai okokból nem érhető el."
cort ma, 09:46
Előzmény: #1635  O1Gci
De van.
O1Gci ma, 09:20
"Az új megbízás" ablakban és a "mai kereskedés" felirat alatt másnak sincs adat 5 perce?
mcbull ma, 09:14
Hónapok múlva mindenki ráébred,hogy nem történik semmi! Csak megy az altatás....
Az otp vajon komolyan veszi a valóságot?
Donqatto
Donqatto ma, 08:49
Előzmény: #1632  Yoakedvem
Nekem semmi ajánlatot nem jelenik meg...
Yoakedvem ma, 08:47
Előzmény: #1629  nyehuma
Ezek jó esetben csak ma kezdenek el dolgozni....
nyehuma ma, 08:26
Előzmény: #1630  Bence
Beszarok…
Egyszeruen hihetetlen…
Bence ma, 08:24
Előzmény: #1629  nyehuma
jól látod
nyehuma ma, 08:16
Jol latom hogy nem sikerult a FIFO problemat 4 nap alatt megoldani?
GMerci kedd, 20:25
Előzmény: #1626  pvsklaci
Szerintem ilyet nem tudsz, mert az első megbízásnál befoglalja fedezetbe a papirjaidat. Ide valami OCO vagy hasonló kellene, ami csak 1 fedezetet foglal a kettő megbízásra.
rookie654
rookie654 kedd, 10:29
Előzmény: #1625  Zsugabubi
Széééééép. Reméljük jövőre minél hamarabb megoldódnak a kellemetlenségek és legalább azok miatt nem kell, h fájjon az ember feje, elég ha az árfolyamok miatt fáj! Boldogabb, gondtalanabb új évet!
pvsklaci kedd, 09:35
Üdv!
Olyat csak itt nem lehet/nem tudok csinálni, hogy stop limit ár ha lemegy, és stop limit ár ha felmegy?
Ugyanarra készletre nem engedi...
Valamit rosszul csinálok/értelmezek?
Ha lemegy X-re Y-ért el szeretném adni az egészet; Illetve ha felmegy A-ra B-n elszeretném adni az egészet...
Zsugabubi
Zsugabubi hétfő, 17:41
Előzmény: #1564  rookie654
Üdv! 
Ma bejutottam bankfiókba, helyesebben mára volt időpontom, ami 1 órát csúszott csak..mind1.. Az volt a baj "állítólag..." hogy nem volt nyitva normál értékpapír számla a TBSZ-ek mellé..(eddig megvoltam nélküle 5évig?)  Az ügyintézőnek is feladta a leckét, telefonos segítség kellett. Velem együtt ő sem értette, de mondom legyen valami, hátha. Telefonos appon már hozza az előfizetések menü pontot, laptopon még mindig nem. Az a baj, hogy kereskedési időben már nem tudtam ma belépni gépen, holnap majd meglátom lett e real time-om vagy sem. 
Nem vagyok meggyőződve, hogy megoldódott a problémám, de ugye, kaland az élet :)
Köszi azért, hogy probáltál segíteni!
joocukor hétfő, 14:56
Előzmény: #1623  rookie654
Köszi, már nálam is megy.
rookie654
rookie654 hétfő, 13:17
Előzmény: #1621  joocukor
Nekem mobil is, gépen is ok, nem ír hibát sehol. 
HuTi hétfő, 12:29
Előzmény: #1587  HuTi
Csak jelzem, hogy azóta sincs előrelépés. Jelenleg úgy néz ki mintha egy 5:1 split miatt elbuktam volna a befektetés 80%-át. 
joocukor hétfő, 12:27
OTP internetbankon másnál sem megy a megtakarítások/portfolió oldal ? "technikai okokból nem érhető el"

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek