Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Én, ha most bejelentkeznék a Single Market-be, a következőket látom: Kiírva: SOMETHING WENT WRONG Kód: 9000 Egyébként egy nagy színes oldal, semmi más info nem jelenik meg, nem tudok bejelentkezni sem. Van ilyen másnak is?
Itt szerintem nem az előfizetés összegével van gond. Sokkal inkább azzal, hogy totál hülyére veszik azt a sok korábbi ügyfelet, aki eddig náluk volt. Nekem szinte minden pénzügyem náluk van hosszú évek óta. Ezt meglehetősen nehéz lenne egyszerre felszámolni, és jelentős anyagi áldozattal is járna. Én is türelmi időt adtam nekik, és előfizettem 3 hónapra a Portfólión: ez nagyon jó felület. Itt nézem az adatokat, és a SM-en adok megbízást.
Nem gondolom , csak próbálok nem teljesen vakon lenni. Váltáson gondolkodom én is , csak nekem árva sokba kerülne , ezért várok 1-2 hetet , hátha csoda történik .
Nem gondolom , csak próbálok nem teljesen vakon lenni. Váltáson gondolkodom én is , csak nekem árva sokba kerülne , ezért várok 1-2 hetet , hátha csoda történik .
Jelentsétek a fogyasztóvédelemnek is. Minél többen jelezzük, reméljük annál inkább kivizsgálják. Esetleg a portfolionak is kellene írni, hogy írjanak róla.
És amúgy erstébe csak úgy lehetne átmenni, hogy OTP értékpapírszámlán el kell adni a reszvenyeket és csak a pénzt lehet átvinni vagy lehet csak részvényt is átvinni?
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni